Survivor 122. Bölüm İzle!

Survivor 122. Bölüm İzle!
Survivor 122. Bölüm İzle; 29 Haziran akşamı 122. Bölümüyle ekrana gelen Survivor 2020'nin 122. Bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 122. Bölüm İzle; Ekranlarda fırtınalar estiren ve seyirciyi özellikle son haftalarda adeta ekrana kilitleyen fenomen yarışma programı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 29 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’da Tv 8’de ekrana geliyor. Özellikle son haftalara girilirken yarışmada her an her şeyin değiştiği artık kimin eleneceğinin belli olmadığı ve adayların her şeylerini ortaya koydukları yarışma programı Survivor seyirciyi heyecandan heyecana, meraktan meraka sürüklüyor. Bireysel yarışmaların başlaması ve dokunulmazlığın artık elenecek kişileri belirlemede bir güç, fırsat olduğu yarışmanın 3. Eleme adayının belli olacağı 122. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

SURVİVOR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8’in amiral gemisi konumundaki reyting rekortmeni yarışma programı Survivor’da heyecan fırtınasının eseceği bir akşam daha başlamak üzere. Özellikle bireysel yarışmaların başlamasıyla heyecanın daha da arttığı yarışmada bu akşam son eleme adayı belirlenecek. İlk iki eleme adayını dokunulmazlığı üst üste iki kez kazanarak belirleyen Sercan’ın üçüncü eleme adayını da belirlemek için ter dökeceği yarışmada diğer yarışmacılarda aynı şekilde dokunulmaz olabilmek için çaba harcayacaklar. 3. Adayın kim olacağının belli olacağı yarışmanın son bölümünü izlemek için bağlantıyı tıklayın.

Survivor 122. Bölüm’de Seyirciyi Neler Bekliyor?

Survivor 122. Bölümde adeta fırtınalar esecek. Hem son eleme adayının belli olacağı hem de yarışmacılardan Sercan ve Nisa arasında uzun zamandır süren tartışma konusunun Acun Ilıcalı elinin değmesiyle nihayet bulacağı ve tüm gizli kalan bilgilerin ses kayıtlarıyla ortaya konulacağı bölüm seyirciyi Tv 8 ekranına davet ediyor. Son iki günde iki yapılan yarışlarda üst üste iki sefer dokunulmazlığı kazanarak önce Berkan’ı ardından da uzun süredir tartıştığı Nisa’yı eleme adayı olarak belirleyen Sercan’ın bu günkü yarışlarda ne yapacağı merakla bekleniyor. Sercan’ın dokunulmazlığı kazanması halinde 3. Aday olarak kimi eleme potasına göndereceği merak edilirken öbür taraftan dokunulmazlığı alamaması durumunda kesin olarak 3. Aday olarak eleme potasına gideceği düşünülüyor. Elif ve Yasin hariç tüm yarışmacıların Sercan karşısında birleştiği bölümde neler olacak? Sercan bir kez daha dokunulmaz olabilecek mi? Olursa 3. Eleme adayı olarak kimi seçecek? Başka bir aday dokunulmaz olursa 3. Eleme adayı olarak kimi seçecek? Sercan ve Nisa arasında yaşananlara Acun Ilıcalı’nın ses kayıtlarıyla müdahalesi neleri ortaya çıkaracak? Bu ve benzeri birçok sorunun cevabının verileceği Survivor 122. Bölüm bu akşam saat 20.00’da Tv 8’de.

29-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar