Survivor 134. bölüm İzle!

Survivor 134. bölüm İzle!
Survivor 134. bölüm İzle; Dün akşam yapılması gereken Dominik elemesinin ertenlendiği Survivor 134. Bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 134. bölüm İzle! Survivor Ünlüler Gönüllüler, bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek 134. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Artık dörtlü final heyecanı geldi çattı. Şampiyonluğa giden son basamakların çıkıldığı Survivor'da yayınlanan her bölümde bir önceki bölüme göre daha büyük bir heyecan hissediliyor. Bu akşam TV8 ekranında izleyeceğimiz Survivor yeni bölümü yoğun ilgi görecek. Televizyon başındaki milyonlarca kişi bu heyecana ortak olacak. Bir o kadar kişi de internet üzerinden takip edecek. Survivor 134. bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

SURVİVOR 134. BÖLÜM İZLE!

Dün akşam yayınlanan Survivor 133. bölüm canlı olarak yayınlanırken yarışmanın heyecanı gitgide artmaya devam ediyor. Survivor 2020 de geriye kalan son 4 adaydan dün akşam ki bölümde bir eleme gerçekleşmesi bekleniyordu. Ancak yapılan dokunulmazlık oyunun fazla uzun sürmesi nedeni ile Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı yarışmanın dominik elemesinin bir sonraki akşama yani 12 Temmuz Pazar akşamına ertelenmesine karar verdi. Herkesin nefeslerini tutarak beklediği son elemenin gerçekleşmediğ bölümün ardından bu akşam adaya kimin veda edeceğini merakla bekliyoruz. 

Aynı zamanda Geçtiğimiz yıllara göre Survivor yarışmasının finali 1 gecede Kıbrısta son bulurken 2020 yılında bir ilk ile İstanbul Galaport'da düzenlenecek eleme, 2 gece devam ederek 14 Temmuz Salı akşamı şampiyonunu belirleyecek. İzleyenlerinin heyecanla beklediği eleme ile dominik'e veda da bu akşam saat 20:00'de TV'8 ekranlarında sizlerin karşısına çıkacak. Canlı yayınlanacak bölümün ardından geriye kalan 3 aday final adayları olarak büyük ödül için bekleyişte olacak. Survivor 134. bölüm ile bu akşam tv8'den izleyebilir haberimizdeki bağlantı linkini kullanarak an ve an yarışmadan haberdar olabilirsiniz.

İyi Seyirler. . . 

12-07-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar