Survivor 17. Bölüm İzle!

Survivor 17. Bölüm İzle!
Survivor 17. Bölüm İzle; 10 Mart Salı akşamı 17. Bölümüyle ekrana gelen efsane yarışma programı Survivor 2020 17. Bölümü tekparça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 17. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarında bir klasik haline gelen ve özellikle bu sezon daha bir zor ve daha bir hırslı anlara sahne olan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler arasındaki yarışma programı Survivor 2020 Salı akşamı saat 20.00’da Tv 8’de ekranlara geliyor. Güç, dayanıklılık ve psikolojinin iç içe geçtiği ve adayları fazlasıyla zorlayan Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler yarışması seyirciyi her bölüm heyecandan heyecana sürüklüyor. Elenmemek için ellerinden gelenin en iyisini hatta ellerinden gelmeyeni bile yapmaya çalışan yarışmacıların her bölüm daha da zor hale gelen Survivor 2020’de yaşadıklarını bu akşam tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

SURVİVOR 2020 SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Sezona değişen kurallar ve daha zor parkurlarla başlayan ve yarışmacıları oldukça zorlayan Survivor 2020 bu akşam 17. Bölümüyle ekrana geldi. Yarışmada kavga, tartışma ve rekabetin üst seviyede yaşandığı Survivor 2020 seyirciler tarafından heyecanla seyrediliyor. Özellikle bu sezon yarışmacıların daha bir zorlandığı ve adeta isyan ettiği yarışmada her bölüm daha zor şartlar yarışmacıları adeta canından bezdiriyor. Fiziki zorlamadan daha çok psikolojik olarak sınırlarını zorlayan yarışmacılar elenmemek için tüm güçlerini ortaya koyuyor. Bu akşam yaşanacak eleme heyecanıyla güne damga vuracak yarışmada yine sınırlar zorlanacak.

Survivor 2020 17. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Tv 8’in heyecanı ve kavgası bol yarışması survivor 2020 bu akşam eleme heyecanıyla geceye damga vuruyor. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki yarışmada bu akşam elenen aday belli oluyor. Takımlarından bir yarışmacının ya da kendilerinin elenmemesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan adaylar zorlu parkurlarda enerjilerinin son kırıntılarına kadar harcayacak ve galip gelmeye çalışıyorlar. Bu arada psikolojik olarak sınırların zorlayan adaylar hem rakip takımla hem de kendi arkadaşlarıyla kavga ediyorlar.

Yarışmacılar Birbirine Giriyor!

Bu akşama ünlüler takımından Ersin’in yarışma sırasında arkadaşına kızması ve onu elinden geleni yapmamakla suçlaması damga vururken son ana kadar kimin eleneceğinin belli olmaması adayların heyecanının da zirve yapmasını sağlıyor. Öbür taraftan Ünlüler takımında yemek bulma, çalışma, balık tutma gibi konularda yaşanan tartışmada sesler fazlasıyla yükseliyor. Yasin Obuz’un balık tutmamakla suçladığı arkadaşlarına balık ağını fırlatması ise ortamı bir anda geriyor. Heyecanın bir an bile eksik olmadığı ve yarışmanın bir o takıma bir bu takıma gidip geldiği Survivor 2020 bu akşam 20.00’da Tv 8’de ekrana geliyor.

Survivor 2020’nin 17. Bölümünü tek parça izlemek ve yarışmayla ilgili her türlü gelişmeyi yakından takip edebilmek için canlitv.com adresini takipte kalın.

10-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar