Survivor 2020 1. Bölüm İzle!

Survivor 2020 1. Bölüm İzle!
Tv8 ekranlarının iddialı yarışması olan 2005 yılından buyana her sezon çekilen Survivor 2020 1. Bölüm ile bu akşam saat 20:0'de TV8'de!

Survivor 2020 1. Bölüm İzle!  Acun Medya tarafından, Acun Ilıcalı sunumunda Dominik Cumhuriyetinde  çekimleri gerçekleştirilen Survivor 2020 bu sene Ünlüler Gönüllüler konseptinde gerçekleşecek. İlk Bölümü ile 16 Şubat Pazar günü yayınlanan Survivor'da iddialı isimler yer alıyor. Ünlüler grubunda milli atletler, Futbolcu, Oyuncu, Komedyen ve daha fazlasının bulunduğu geniş bir meslek yelpazesinden kişilerin yarıştığı Survivor 2020 1. Bölüm canlı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkini kullanabilirsiniz!

SURVİVOR 2020 İLK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 2020 1. Bölüm canlı İzle! TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'de bu akşam, Ünlüler ve Gönüllüer takımı adalarına yerleştirilecek. İki takımdada heyecanın zirvede olduğu izlenme rekorları kıran Survivor yarışmacılarının adadaki ilk günlerine şahit olacağız. Her yıl olduğu gibi seyircisini ekrana kilitleyen yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı'nın  Salı günü il eleme konseyinin olacağını öğreniyoruz. Salı günü elenecek yarışmacı Survivor tarihinde yarışmada en az süre kalan yarışmacı ünvavını alacak.

Dominik adalarında çekilen yarışmanın Ünlüler takımında komedyen ve oyuncu Ersin Korkut, eski survivor şampiyonu aynı zamanda oyuncu olanUğur Pektaş, A Milli Kadın futbol takımında forvet oyuncusu olan Aycan Yanaş, dünya serbest dalış rekortmeni ve milli sporcu olan Derya Can, Azerbaycan boks şampiyonu milli bokscu Parviz Abdullayev,Türkiye milli engelli koşu şampiyonu olan Elif Gören, Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel basketbolcu olan Barış Murat Yağcı, Türk milli kadın basketbolcu Şaziye İvegin Üner, Çok sayıda film ve dizi projesinde yer almış başarılı oyuncu Mert Öcal ve  yine oyunculuğu ile ön plana çıkan Tuğba Melis Türk yer alıyor.

Gönüllüler takımında ise, 22 yaşında ve oyunculuk kariyerinin çok başlarında  olan Fatma Günaydın, 21 yaşındaki sivil havacılık okumuş crossfit ve fitness antronörüolan Burak Yurdugör, ve beraberinde Meryem Kasap, Sadık Ardahan, Evrim Kekik, Cemal Can, Makbule Karabudak, Ceyhun Jay, Tayfun Erdoğan, Nisa Bölükbasi, Yasin Obuz gibi alanlarında başarılı yarışmacılar yer alıyor. 

İlk kez açlık ve kısıtlı imkanlar ile evlerinden uzakta kalan ve ilk bölümden isyan ettiren kıyasıya yarış sergileyen yarışmacıların takımlarıda bu bölümde belli oluyor.  İlk yarışmaları birbirlerine karşı denge ve güç oyunu sergileyevek kırmızı ve mavi takımın yeni başlayan uzun ve yorucu serüveni bu akşam seyirci karşısında olacak.

16 Şubat Pazar akşamı yayınlanan Survivor 2020 1. bölümü ile bu akşam ssat 20:00'de TV8'de!

 

16-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar