Survivor 2020 2. Hafta Elenen İsim Kim?

Survivor 2020 2. Hafta Elenen İsim Kim?
Survivor yarışmasında ikinci hafta elemesi gerçekleşti. Survivor 2020 2. Hafta Elenen İsim Kim? Acun Ilıcalı Kimin adını verdi?

Bu yıl 2020 Ünlüler Gönüllüler adı ile başlayan Acun Medya yapımlı Survivor'da 25 Şubat 2020 2. hafta elemesi gerçekleşti. Geçtiğimiz bölümlerde ilk isim ara konseyde belli olmuş, potaya giren iki isim ise bu geceye kalmıştı. İşte merak edilen o isimler ve Survivor 2020 2. Hafta Elenen ismi. Hepsi ve daha fazlası haberimizin detyalarında!

Survivor 2020 2. hafta Eleme Potası Kimler?

Geçtiğimiz günlerde, ara konseyde Survivor yarışmasının 2020 sezonunun 2. eleme potasından ilk isim belli olmuştu. Yapılan yarışma sonucu Ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybetmiş ve aralarından Milli Serbest Dalış Rekortmeni Derya Can Göçen'i aday çıkartmışlardı. 25 Şubat 2020 Salı gecesi yapılan sms oylamasında en çok oy alan iki isim olan Ersin  ve Barış'da adadan gitmesini isedikleri Melis ve Mert yarışmacılarının isimlerini söyledi. Survivor Adasından 2020 sezonuna çok erken veda edecek isim haberimizde! Adada performans olarak düşen ve Gönüllüler takımı karşısında geride kalan Ünlüler takımının bu gece kaybedeni kim olacak? 

Survivor 2020 2. Hafta Elenen İsim Kim?

Güçlü bir kadro ile yarışmaya başlayan ünlüler takımı, ilk hafta iki yarışmacısını sakatlık nedeni ile zorunlu olarak kaybettikten sonra giden yarışmacıların yerine iki takım oyuncusu gelmişti. Fakat Ünlüler takımınınn bu hafta yüzü pek gülmedi. Ödül oyunları, İletişim oyunu ve tabiki dokunulmazlık oyununu kaybeden yarışmacılar arsından ilk konseyde, Derya Can ardından ikinci konseyde Ersin ve Barış Melis ve Mert'in ismini vermişti. Adaya yeni adapte olmaya başlayan Derya Can, Mert ve Melis arasında sms oylamasına göre en az oy alan Tuğba Melis Türk isimli yarışmacı adaya veda etti. 

Tuğba Melis Türk Kimdir?

Tuğba Melis Türk, 1990 Bulgaristan Sofia doğumlu, oyuncu ve modeldir. 2009 Miss Turkey finalisti, 2011 yılında ise Best Of Türkiye yarışmasında birinci olarak tacın sahibi olmuşdur. Ardından oyunculuk yapmaya başlayan Melis Türk, bir çok dizi ve filmde yer almış başarılı oyuncudur. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında Dominikte yarışmış ve 2. hafta adaya veda etmiştir.

 

25-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar