Survivor 2020 4. Bölüm İzle! (Survivor 2020 son bölüm)

Survivor 2020 4. Bölüm İzle! (Survivor 2020 son bölüm)
Survivor 2020 4. Bölüm İzle; TV8 ekranlarındaki Survior 2020 son bölümde bu akşam neler olacak? Adaya veda eden yarışmacıların yerine kim gelecek? Hepsi için haberimizde kalın!

Survivor 2020 4. Bölüm İzle! Dominik Cumhuriyetinden evimize gelen ve tv8 izleycisinin hayran kaldığı Survivor 2020 yeni bölümde bu akşam adanın düzenide yarışmacıları da değişiyor. Adadan ayrılan Uğur ve Şaziye'nin yerini kim dolduracak? İşte bu akşam TV8'de merak edilen o soruların cevabı haberimizde. Survivor 2020 6. Bölüm canlı izlemek için bağlantına linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

SURVİVORDA BU AKŞAM ADANIN DENGESİ DEĞİŞİYOR!

Survivor 2020 4. Bölüm İzle! Acun Ilıcalı sunumundaki Survivor 2020 yarışmasının bu akşam 4. Bölümü yayınlanacak. Geçtiğimiz bölümde adada bulunan ünlüler takımından oyuncu Uğur Pektaş ve Şaziye adaya zorunlu veda etmişti. Sakatlıkları dolayısı ile yarışmaya devam edemiyecekleri açıklanan yarışmacıların dışında birde Gönüllüler takımından bir yarışmacı adaya vedan edenler arasında yer aldı. 

Bu akşam ki Survivor 2020 yeni bölümde ise Adanın dengesi olduğu yarışmacılarıda deişiyor. Adaya zorunlu veda eden iki ünlüler takımı yarışmacısı yerine adaya kimler merhaba diyecek? Adada geçen hafta eksik iki yarışmacı ile bile kıran kırana mücadele eden takıp yeni takım arkadaşları ile nasıl performanslar sergileyecek. Survivorda bu akşam çamur havuzları içerisinde bir hız yarışı düzenlenecek. bu yarışmanın sonunda ödüle hangi takım sahip olacak. 

Mert Öcal, Barış Yağcıi, Ersin korkut gibi ismler yeni gelecek arkadaşların varlıklarına bile konsantre olmuş halde adadaki yarışmalara adapte oluyor. Yasin'in takım arkadaşlarına verdiği motivasyon ne kadar başarılı olacak? Adalarda denge ve oyuncu sayısı kuralına uygun hale gelirken bakalım yeni gelen yarışmacılar için ada hayatı nasıl gececek. Kim oldukları merak konusu olan Survivor 2020 yeni yarışmacıları ve daha fazlasını izlemek ve haberdar olmak için haberimizdeki canlı bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz! 

İyi Seyirler!

21-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar