Survivor 2020 Başlama Tarihi Açıklandı! Survivor 2020’de Yarışacak Ünlüler!

Survivor 2020 Başlama Tarihi Açıklandı! Survivor 2020’de Yarışacak Ünlüler!
Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve her sezon seyircinin heyecanla ve ilgiyle takip ettiği yarışma programı Survivor 2020'nin yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar!

Tv 8’de ekranlara gelen ve her sezon inanılmaz bir hırs ve rekabetin yaşandığı Survivor 2020 ekrana gelmeye hazır. Seyircinin büyük bir heyecanla başlayacağı günü beklediği ve artık başlasın diye sabırsızlandığı yarışmanın ilk bölümünün yayın tarihi nihayet belli oldu. Bu sene yine ünlüler ve gönüllüler olmak üzere iki takımın yarışacağı yarışma için geri sayım başladı. Her sezon bu zamanlarda başlayan yarışmanın yayın tarihini Tv 8’in sahibi ve ve aynı zamanda Survivor yarışmasının sunucusu Acun Ilıcalı katıldığı bir program da açıkladı. Programın gönüllüler seçmelerinin geçtiğimiz günlerde başladığını duyuran Ilıcalı programın başlama tarihini ise gelecek ay olarak gösterdi. İşte heyecanla beklenen Survivor 2020’nin tam tarihi!

Survivor Tüm Heyecanıyla Başlıyor!

Tv 8’in artık bir klasik haline gelen ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği adrenalin, güç, dayanıklılık ve güçlü bir psikoloji gerektiren yarışması Survivor 2020’nin yayın tarihi belli oldu. Programın yayın tarihini Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı yine kendi kanalında yayınlanan Eser Yenenler Show’da açıkladı. Survivor 2020 ne zaman başlayacak sorusuna karşılık verdiği cevapta Acun Ilıcalı Survivor 2020’nin 16 Şubat 2020 tarihinde ekrana geleceğini açıkladı. Yarışmanın ünlüler ve gönüllüler arasında geçeceğini belirten Acun Ilıcalı bu sene katılan isimlerin birbirinden iddialı kişiler olduğunu da ayrıca vurguladı. Programın başlamasını heyecanla bekleyenler böylece Survivor 2020’nin başlama tarihini öğrenmiş oldu. Bundan sonra yarışmacıların isimleri belirlenecek ve yarışma tüm heyecanıyla başlayacak.

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler?

Heyecanla beklenen ve sonunda yayın tarihide açıklanan Survivor 2020’nin yarışmacıları birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Tv 8’in iddialı ve reytingi bol yarışması Survivor’un ilk yarışmacısı aylar önce belirlenmiş ve ilk yarışmacı ünlü oyuncu Eser Korkut olmuştu. Ayrıca Eser Korkut’a ilave olarak Acun Ilıcalı yıllarca Arka Sokaklar Dizisi’nde oynayan Uğur Bektaş’ın da %90 ihtimalle yarışmada yer alacağını duyurmuştu. Diğer adayların ise kısa zamanda açıklanacağı belirtilirken gönüllüler kadrosunu oluşturmak için çeşitli illerde seçmeler yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılmaya başlanan seçmeler sonunda Gönüllüler kadrosu da şekillenerek yayın için her şey hazır hale gelmiş olacak. Survivor 2020 ilk bölümü ise16 Şubat 2020’de Tv 8’de ekrana gelecek.

13-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar