Survivor 2020 Ünlülerin İki Yeni Yarışmacısı Kim?

Survivor 2020 Ünlülerin İki Yeni Yarışmacısı Kim?
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 Ünlülerin iki yeni yarışmacısı kim? Adadan sakatlanarak ayrılan Uğur Pektaş ve Şaziye yerine gelen adaylar açıklandı. İşte detaylar!

Tv 8’in lokomotif gemilerinden yıllardır yayınlanan ve her bölümü seyirciyi ekrana kilitleyen ve reyting rekorları kıran Survivor yarışması bu senede yine bomba gibi bir giriş yaptı. Yarışma ilk bölümden itibaren heyecan, gerilim, zorluk, dayanıklılık ve psikolojik olarak yarışmacıları zorlarken adada yaşamada zorlanan yarışmacılar adeta isyan ediyorlar. Sıklıkla zor durumda kalan ve hıçkırıklara boğulan adaylar yarışmalarda da oldukça zorlanıyorlar. Bu zorluk derecesi yarışmaya katılan ve ünlüler kadrosunda yer alan iki yarışmacının sakatlanarak yarışmadan çekilmelerine sebep olurken diğer yarışmacılar da her an başlarına gelebilecek bu sakatlıklardan uzak durmaya çalışıyorlar. Yarışmadan sakatlanarak çekilen Uğur Pektaş ve Şaziye İvegün Üner’in yerine ise ünlüler kadrosuna iki yeni yarışmacı dahil oldu. Yarışmaya dahil olan yeni yarışmacılar kim sizler için araştırdık.

Ünlüler Takımına Dahil Olan İki Yeni Yarışmacı Kim?

Survivor 2020’nin Ünlüler kadrosunda sakatlanarak yarışmadan çekilen iki yarışmacının yerine yarışmaya iki yeni aday dahil oldu. Adadan ayrılan Uğur Pektaş ve Şaziye İvegün Üner’in yerine Milli Boksör İrem Akın ve Erman Altıkardeş yarışmaya dahil oldular. Yarışmaya Şaziye’nin yerine dahil olan Milli Boksör İrem Akın Tekirdağ’da dünyaya gelmiştir. Kick Boks’da Avrupa şampiyonluğu bulunan İrem 60 kiloda yarışmaktadır. Yarışmaya Uğur Pektaş’ın yerine dahil olan Erman Altıkardeş ise daha önce amatör olarak futbol oynamıştır. 1996 yılında dünyaya gelen Erman, Altay, Menemenspor ve Özçamdibispor gibi takımlarda futbol oynamıştır.

Survivor Hızlı Başladı Sakatlıklar Şok Etti!

Tv’ 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümden itibaren reytinglerde birinciliğe yerleşen yarışma programı Survivor bu sene değişen kurallar ve yarış parkurlarıyla yarışmacıları fazlasıyla zorlamaya devam ediyor. Daha yarışma yeni başlamış olmasına rağmen adanan sakatlanarak ayrılan iki yarışmacı Survivor’un bu sezon zorlu geçeceğinin de bir işareti olarak görülüyor. Yarışmalar sırasında sakatlanan ünlüler takımından Uğur Pektaş ve Şaziye İvegün Üner adada ve seyirciler arasında şok yaşatırken aynı zamanda hayal kırıklığına da sebep oldular. Yarışmaların zorluk dereceleri adayları sakatlıklara iterken aynı zamanda onları psikolojik olarak da yıpratıyor. Yarışmacılar adadaki yaşam şartları karşısında isyan ederken zaman zaman da gözyaşlarına engel olamıyorlar.

21-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar