Survivor 2021 43. Bölüm İzle

Survivor 2021 43. Bölüm İzle
8 Mart Pazartesi günü yayınlanacak Survivor 2021 43. Bölüm İzle; Haftanın vedası ile ekrana gelecek olan son bölüm canlı ve ful hd kalitesinde izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021 43. Bölüm izle! Acun Ilıcalı yapımcılığında, Dominik Cumhuriyetinde çekilen ve hafta içi 5 akşam evlerimize konuk olan gönülden izleyerek destek verdiğimiz değerli yarışmacıları barındıran Survivor 2021'in yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Açlık ve oyun kaybetmenin verdiği stres ile gitgide daha da zorlaşan ada şartları takımlar arasındaki gerginlik hergün biraz daha yukarıya taşıyor. 43 bölümü geride bırakan yarışmada bu akaşm bir dokunulmazlık oyunu ve yarışmacılar ile yapım ekibi arasında bir oyun oynacak. 

Survivor'a gönül vermiş ve projeyi  yakından takip eden  izleyiciler arama motorlarında 'Survivor Türkiye 2021 canlı ve ful hd kalitesinde izle' gibi aramalar yapacak. Bizlerde bu aramayı gerçekleştirecek izleyiciler için aşağıda bir canlı yayın linki oluşturduk. Survivor 2021 43. Bölüm canlı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkini kullanabilirsiniz!

SURVİVOR TÜRKİYE 2021 SON BÖLÜM ÖZETİ

Survivor 2021'nin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Adalarda huzur iyice bozuluyor. Gönüllüler takımında yaşanan dokunulmazlık oyunlarının kaybı ardından gruplaşma adanaın dengesini değiştirecek gibi gözüküyor. Öte yandan Ünlüler takımında da durum pekte farklı değil. Doğan ve Barış birbirleri ile girdikleri laf dalaşı yerini arbedeye bırakıyor. İki takımda da sesler yükseliyor, gerilim artıyor. Açlığın getirdiği stres onları oyunlarda takım olarak kalmalarına engel olacak mı? 

Diğer yandan bu akşam bir emek ödülü oyunu oynanacak. Ödül için kıyasıya yarışacak iki takımda tamamne suda geçen bu zor yarışa açlık ve yaşadıkları stresli gerginliğin ardından adapte olabilecek mi? Bu akşam ödül oyunun kaznanaı hangi takım olacak? 

Survivor Türkiye 2021'de 43 bölüm merakla sevenlerini beklerken saat 20:00'de Tv8 ekranlarında sizleri karşılayacak. İyi Seyirler. . . 

08-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar