Survivor 2021 51. Bölüm İzle

Survivor 2021 51. Bölüm İzle
Survivor 2021 51. Bölüm İzle; 20 Mart Cumartesi akşamı 51. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 51. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021 51. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarının artık klasikleşen yapımlarından biri olan ve seyirciyi ekrana kilitleyen Survivor 2021 bu akşam saat 20.00’da 51. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında olacak. Heyecanın, aksiyonun, fiziki ve psikolojik dayanmanın her an daha da arttığı ve kazanmak için adayların kıyasıya bir rekabete girdi Survivor 2021 bu akşam ekrana gelecek 51. Bölümünde yine bir dokunulmazlık oyununa sahne olacak. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının kıyasıya yarıştı yarışmada artık adaların birleşmesi öncesi son yarışmalar yapılıyor ve gerilim her an daha da artıyor. Bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek Survivor 2021’in 51. Bölümü Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

Artık her an her şeyin olabileceği haftalara girilirken yarışmacıların sinirleri iyice yıpranmış durumda. Kavgalar tartışmalar, heyecan derken Survivor 2021 son yayınlanan bölümlerde ünlüler dokunulmazlık oyununun birinci ayağını kazanırken aynı şekilde kıyasıya geçen bir mücadele sonunda yine ünlüler takımı iletişim oyununu da kazanarak sevdikleriyle hasret giderdi. Gönüllüler ise haftaya kötü başladı ve kötü devam ettirdi. Bakalım bu akşam Gönüllüler Takımı dokunulmazlık oyununda ne yapacak?

Survivor 2021 51. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarının heyecanla izlenen yarışmalarından Survivor 2021 bu haftaya yine heyecanla başladı. Yapılan ilk dokunulmazlık yarışmasını Gönüllüler takımına karşı Ünlüler kazanırken Gönüllülerden bir kişi eleme adayı oldu. Aynı şekilde iletişim oyununda da ünlülere karşı kaybeden Gönüllüler bu akşam için hazırlanıyor. Kıyasıya bir rekabetin yaşanacağı bu akşam da gönüllüler takımlarından bir kişinin daha elemeye gitmemesi için var güçleriyle çalışacaklar. Zorlu parkurda ayakta kalabilmek ve elenmemek için mücadele edecek gönüllüler takımı bu sefer dokunulmazlık oyununu kazanmak niyetinde. İki takımda da psikolojinin artık son noktasına kadar zorlandı haftalar yalanırken yine takımların birleşmeleri için son haftalara giriliyor. Ve takımlar birleşme öncesi ne kadar az kayıp verirlerse o kadar iyi olur düşüncesiyle yarışıyorlar. Bakalım bu akşam ekrana gelecek dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak ve hangi takım arkadaşlarından birini eleme adayı olarak belirleyecek? Survivor 2021 51. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

20-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar