Survivor 2021 53. Bölüm İzle

Survivor 2021 53. Bölüm İzle
22 Mart Pazartesi akşamı 53. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 53. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 53. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 22 MArt Pazartesi günü yayınlanacak Survivor 2021 53. bölüm ile yanıp tutuşacak. Artık birleşme partisine günler kala ortamın ve sinirlerin kat be kat gerildiği rakip adalarda durumlar ne?

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

Birbirleri ile rakip olan iki takımda da sinirler kat kat gerildi. Yarışmacıların birleşmeye kadar olan ilk kısımda adada kalmaları hepsinin hayali. Bu ilk etap için 21 Mart Pazar gecesi bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı. 10 'a 6 Ünlüler takımının kazanması ile ada konseyine gidildi. Gönüllüler takımından Hanzade ve Aleyna Çalışkan'ın isimleri haftanın ikinci eleme adayı olurken ilk akşam yaılan elemede Ünlüler takımından Gonca'nın adı potaya gönderilen isim olmuştu. Her iki takımdan da yarışmacıların aday olduğu haftanın eleme potasından hayallerine veda edecek isim kim olacak? 

Survivor 2021 53. Bölümde Neler Olacak? 

Survivor Türkiye'nin bu akşam yayınlanacak 53. Bölümünde bir ödül oyunu oynanacak. Karayiplerde bir deniz parkuru ile kazanmak için kıyasıya mücadale verecek. İki takımda adalarına ödülü götürmek için büyük çaba sarfederken, dün akşam oynanan oyunda ve ardından ada konseyinde birbirlerine sözlü müdahalede bulunan İsmail ve Dora bu akşam da aynı gerginliği sürdürmeye devam ediyor. Zenne ve Soytarı sözcükleri üzerinden iki takımda birbirlerine karşı mücadelenin yanı sıra hakaret olarak algılanan sözler ile yeni bir ödülün onlara kazandıracağı tokluk duygusu için savaş  veriyor. Bu akşam oynanan Ödül oyununun kazanı hangi takım olacak?

22 Mart Pazartesi akşamı Tv8 kanalından sizlere ulaşan Survivor 2021 53. bölüm canlı izlemek için yukarıya bıraktığımız canlı yayın linkini kullanabilirsiniz. İyi Seyirler. . .

22-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar