Survivor 2021 57. Bölüm İzle

Survivor 2021 57. Bölüm İzle
28 Mart Pazar akşamı 76. bölüm birleşme partisi ile ekrana gelen Survivor 2021 57. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çok beklenen bölümü bu akşam ekrana geliyor. Yarışmacıların Şubat ayının ilk haftasından bu yana Dominik cumhuriyetinde takımlar halinde yarıştıkları, Acun Medya grubuna ait Survivor 2021 Türkiye Birleşme partisi ile 28 Mart Pazar gecesi TV8 ekranlarında oluyor. Merakla beklenen birleşme partisinin ilk gecesi bu akşam sizlerle. Bu akşam yayınlanan Survivor Türkiye'nin birleşme partisini televizyon ekranları ile aynı anda HD kalitesinde yayınlanan son bölümü izlemek ve bu akşam neler olacağını takip etmek için aşağıda oluşturduğumuz canlı yayın linkine tıklayarak son bölüme ulaşabilirsiniz. 

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

Dün akşam yayınlanan yarışmanın son bölümünde,  yarışmacılar artık birleşme partisine başladılar. Murat Ceylan sunumu ile yarışmacılara anneniz ne demiş oyunu oynandı. Oynan bu oyunun kazananı Annesi ile sorulan her soruyu bilerek en fazla puan alan Poyraz oldu. Ardından ise Ünlüler Gönüllüler birleşerek Acun MEdya ekibi ile bir futbol müsabakası gerçekleştirldi. Oyunu yarışmacılar kazanırsa her bir yarışmacıye birde aralarına katılan Sercan ve Ardahan da dahil olmak üzere 10'ar bin tl ödül sahibi olacaklardı. Fakat yarışmayı Acun Medya kazandı. 

Survivor 2021 57. Bölümde Neler Olacak? 

Bu akşam yayınlanacak Survivor 2021 57. bölümde artık gerçek bir parti yapılıyor. Yarışmacılar kendilerine sunulan yemek kıyafet sıcak duş ve harika sanatçıların geldiği konsere ulaşma imkanı sağlayacaklar. Yunan yarışmacıların dahil olduğu  gecede eğlenceli bir birleşme gerçekleşiyor.  Acun Medya'nın anlaşması ile  Cemal Can Seven konser verecek, ardından Jason Derula konseri gerçekleşecek, Yarışmacıların kendi seslerinden de parçalar dinleyeceğimiz çok eğlenceli bir gece yarışmacıları bekliyor olacak. 

28-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar