Survivor 2021’de Hangi Yarışmacı Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor 2021’de Hangi Yarışmacı Ne Kadar Kazanıyor?
Survivor 2021 hızlı başladı. Peki Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programında yarışmacılar ne kadar kazanıyor? İşte yarışmacıların aldıkları ücretler!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve tam anlamıyla bir efsaneye dönen Survivor yarışması her zaman seyircinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. ilk yayınlandığı günden bugüne kadar yarışmacılarından kazananlarına, kavgalarından aşklarına kadar pek çok konuda en çok konuşulanlar arasına giren yarışmada son zamanlarda ise yarışmacıların aldıkları ücretler merak edilmeye başlandı. Özellikle ünlüler takımında yarışmacı olan adayların işlerini bırakarak programa katılmalarının karşılığında gündelik hayattaki gibi bir ücret aldıkları her zaman konuşuldu ancak bu iddialar hep iddia olarak kaldı ve resmi bir bilgiye dönüşmedi. Bu sene Survivor 2021 Ünlüler ve Gönüllüler olarak ekrana gelen yarışmada yine birbirinden iddialı isimler yer alıyor. Peki bu isimler yarışmadan haftalık olarak ne kadar kazanıyor? Seyircinin en çok merak ettiği konulardan biri olan ücret konusunu sizler için araştırdık. İşte Survivor 2021’in yarışmacılarının haftalık olarak aldıkları ücretler!

Öykü Çelik Lider Durumda!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği Survivor 2021 yine reyting rekorları kırmaya başladı. Zorlu parkurlar, gerilen psikolojiler, dayanma ve tahammül zorlukları derken şimdi de yarışmacıların aldıkları ücretler magazin basınında ve sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Peki yarışmada tüm enerjilerini ortaya koyan adaylar yarışmadan ne kadar kazanıyor? İşte cevabı! Yarışmada yarışmacılara ücretlerin haftalık olarak ödendiği iddia ediliyor. Bu durum da yarışmacıların aldıkları haftalık ücretler şu şekilde sıralandı. İlk sırada Öykü Çelik yer aldı. Ünlü ve güzel oyuncu Öykü Çelik’in Survivor 2021’den haftalık olarak 12.000 TL aldığı iddia edildi. Bu ücretle Öykü Çelik lider durumda bulunuyor. İşte diğer yarışmacıların aldıkları ücretler!

Kim Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor 2021’de ünlüler takımında yer alan yarışmacıların haftalık olarak aldıkları ücretler ortaya çıktı. İşte yarışmacıların aldıkları o ücretler!

-          Öykü Çelik 12 Bin TL

-          Batuhan Karacakaya 10 Bin TL

-          Barış Özbek 8 Bin TL

-          Merve Aydın 7 Bin 500 TL

-          İsmail Balaban 7 Bin TL

-          Hayrettin 7 Bin TL

-          Cemal Hünal 7 Bin TL

-          Melis Sezer 5 Bin TL

-          Çağrı Atakan 5 Bin TL

-          Meryem Kasap 5 Bin TL

Yarışmacıların haftalık ücretlerinin günlük hayatlarında kazandıkları ücretler baz alınarak belirlendiği iddia ediliyor.

20-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar