Survivor 24. Bölüm İzle (15 Şubat Salı)

Survivor 24. Bölüm İzle (15 Şubat Salı)
Survivor 24. Bölüm İzle; 15 Şubat Salı akşamı 24. Bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star 2022’nin yayınlanan 24. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 24. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 24. Bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star 2022 saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor. Tv 8’in en başarılı yapımlarından olan ve Dominik Cumhuriyeti’nde çekilen yarışma programı Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekrana geliyor. Geçtiğimiz senelerde yarışmaya katılan ve başarılı performanslarıyla dikkatleri çeken adayların yeniden bir araya getirilmesiyle oluşturulan ünlüler ve gönüllüler ekibinin nefes kesen mücadelesi seyirciyi ekrana kilitliyor. Aynı zamanda kanalın da en iyi reytingini alan program yayınlandığı akşamlar ilk beş içine girmeyi başarıyor ve dizilere çok ciddi rakip oluyor. Fiziksel ve psikolojik olarak yarışmacıları her geçen hafta daha da zorlayan Survivor All Star’ın bu akşam ekrana gelecek 24. Bölümü saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

Survivor All Star Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Survivor her bölüm nefes kesen yarışma ve mücadeleyle seyirciye renkli ve gerilimli anlar yaşatıyor. Yarışmacıların üst düzey performans gösterdiği ve fiziki ve psikolojik dayanıklılığın üst seviyede yaşandığı yarışma programının son bölümünde eleme adaylarının tamamı belirlendi. Evrim ve Atakan’ın ardından yarışmaya yeni katılan Ezgi ve Ünlüler takımından da Aşkım eleme potasına giden adaylar oldu. Böylece haftanın eleme adayları tamamlandı.

Survivor 24. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ekranların en çok efor sarf edilen programı olan ve zaman zaman kavga ve tartışmalarıyla da gündeme gelen Survivor bu akşam yine gerilimli ve heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Dün yayınlanan bölümde eleme adaylarının tamamının belirlenmesiyle bu akşam ödül oyunu oynayacak yarışmacılar yine kıran kırana bir yarışmaya imza atacaklar. Bu akşam ekrana gelecek bölümde yarışmanın ödül oyununu kazanmak için adaylar ellerinden geleni yapacaklar. Olimpiyat oyunlarından olan uzun atlama dalında yarışacak olan adaylar en uzuna atlamak için ellerinden geleni yapacak. Öbür taraftan iletişim oyununda da yine adaylar rakiplerine üstünlük kurabilmek için çalışacaklar. Zaman zaman tartışmaların da yaşanacağı ve özellikle Nagihan ile Atakan arasında sert bir tartışmanın yaşanacağı Survivor 24. Bölüm bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

15-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar