Survivor All Star 20. Bölüm Canlı İzle - 9 Şubat Survivor Tek Parça izle

Survivor All Star 20. Bölüm Canlı İzle - 9 Şubat Survivor Tek Parça izle
Survivor All Star 9 Şubat Çarşamba 20. yeni bölümüyle ekrana geldi. Survivor tek parça veya canlı izleyebileceğiniz link haberimizde.

Tv8'in en sevilen ve en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star 9 Şubat Çarşamba günü 20. yeni bölümüyle ekrana geldi. Heyecanın ve gerilimin en üst seviyede yaşandığı yarışma programını internet üzerinden izlemek isteyen izleyiciler 'Survivor canlı izle' ve 'tek parça izle' araması yaparak programın ilgili bölümüne ulaşmaya çalışıyor. Haftalık elemenin gerçekleşeceği bölümü aşağıdaki linkler üzerinden canlı veya tek parça olarak izleyebilir öte yandan yeni bölüm detaylarına da haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR ALL STAR 20. BÖLÜM CANLI İZLE

Aşağıdaki bağlantılar üzerinden Survivor'ı tek parça veya canlı izleyebilirsiniz.

SURVİVOR ALL STAR 20. BÖLÜM İZLE

SURVİVOR ALL STAR 20. BÖLÜMDE NELER OLACAK? HANGİ İSİMLER ELEME ADAYI?

Geçen hafta iki dokunulmazlığı da üst üste kaybeden ünlüler takımı Barış, Birsen ve Mert'i , bir dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı ise Evrim'i eleme potasına göndermişti. Herkes elemenin gerçekleşmesini beklerken Aycan'ın yarışmadan çekilmesi elemenin bir hafta ertelenmesine sebep olmuştu. Böylece bu akşam gerçekleşecek eleme konseyi ünlüler takımından 7 aday, gönüllüler takımından ise 1 aday olmak üzere gerçekleşecek.

Bu hafta da tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlüler takımı Furkan, Bora, Sercan ve Gizem'i eleme potasına gönderdi. Böylece ünlüler takımının yarısı neredeyse eleme adayı oldu.

ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER ELEME ADAYI?

  • BİRSEN
  • BARIŞ
  • MERT
  • SERCAN
  • BORA
  • GİZEM
  • FURKAN

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KİMLER ELEME ADAYI?

  • EVRİM

SURVİVOR ALL STAR 9 ŞUBAT SALI NELER YAŞANACAK?

Yarışmanın yayınlanan 20. bölüm tanıtımında Sema, Nagihan, Merve, Elif ve Birsen'in bir araya gelip yarışmayı değerlendirdikleri görülüyor. Sema'nın "üç tane Gizem bir tane sakat Nagihan etmez benim için..." sözleri ise Adem'in Gizem'e şans vermesine tepkisi olarak algılanıyor.

Ödül oyununda Furkan'ın yaşadığı talihsiz kazada kaş ve alın bölgesinde oluşan çarpmadan dolayı kanama olduğu görülüyor. Furkan akıbeti ve yaşadığı kazanın büyüklüğü yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde ortaya çıkacak.

Eleme konseyinde ünlüler takımında sinirler geriliyor. Sercan'ın Barış'ı veya Adem'i suçlaması ufak tartışmalara yol açacak.

Öte yandan dün Ogeday ile arasında gerilim oluşan Yunus Emre'nin Hikmet'e verdiği tepkiyi aykırı bulan Acun'un sözleri Yunus Emre'ye büyük bir gözdağı verecek.

09-02-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar