Erkek Severse’nin Tanıtımı Yayınlandı

Erkek Severse’nin Tanıtımı Yayınlandı
Dijital Medya Platformlarından biri olan beIN Connect’ten yerli yapım atağı! beIN Connect başrolünde Alperen Duymaz’ın yer aldığı Erkek Severse’nin tanıtımını yayınladı.

Televizyon kanallarının yanısıra dijital medya platformları da dizi atağına kalktı. Son zamanlarda peş peşe pek çok yeni dizinin yayına başladığı ve seyirciyle buluştuğu ekranların yanısıra dijital medya platformları da yeni ve içeriği birbirinden farklı yapımlarla seyircinin karşısına çıkıy0r. Özellikle bazı oyuncular tarafından tercih edilmeye başlanılan dijital medya dizilerine bugünlerde bir yenisi daha eklenmek üzere. Türkiye’de yayın yapan ve atağa geçerek abone sayısını artırmak isteyen beIN Connect yeni bir yerli içeriği seyirciyle buluşturmak için hazırlanıyor. Erkek Severse adını taşıyan ve başrolünde Alperen Duymaz’ın yer aldığı dizinin tanıtımı yayınlandı. Yakında ibaresiyle yayınlanan tanıtım sosyal medyada gündem oldu.

Erkek Severse Yakında beIN Connect’te

Gold Film tarafından beIN Connect’te yayınlanacak olan ve geçtiğimiz haftalarda sete çıkarak çekimlere başlayan yeni dizi Erkek Severse’nin tanıtımı dijital medya platformu beIN Connect’te yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz, Büşra develi, Yasemin Allen, Tolga Güleç, Görkem sevindik, Yağız can Konyalı, Aslı Sümen, Çağrı Çıtanak, Ece Özdikici ve Ayşe Akın yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu ve senaryosu Aslı zengin tarafından yazılan Erkek severse geçtiğimiz haftalarda sete çıkmıştı. Dizi özellikle genç kitle tarafından heyecanla bekleniyor. 13 bölüm olarak planlanan dizi yakında seyirciyle buluşacak. Dizinin geri dönüşünden oldukça umutlu olan beIN Connect Erkek severse ile birlikte Türkiye’deki abone sayısını da artırmayı ve diğer dijital medya platformlarıyla rekabet etmeyi planlıyor.

Erkek Severse Konusu Ne?

Gold Film tarafından beIN Connect için hazırlanan Erkek Severse dizisinin tanıtımı yayınlandı. Dizi yakında seyirciyle buluşacak. İkiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan aldatıldığı için boşanmıştır. Yaşadıklarından sonra erkeklere olan güvenini ve inancını kaybeden Zeynep bu sebeple yeni bir aşka kalbini kapatmıştır. Ancak bu kararı Kenan’ı tanıyınca değişmeye başlar. Ancak Yelda’da kenan’a ilgi duymakta ve onunla birlikte olmak istemektedir. Bununla birlikte Kenan’ın kalbi ise bu iki kadından hangisi için çarpmaktadır? İlk sezonu 13 bölümden oluşacak dizinin yeni sezonları ilgiye göre belirlenecek. Erkek severse çok yakında beIN Connetct’te başlıyor.

05-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar