Survivor Cemal Can Ayrılmak İstedi!

Survivor Cemal Can Ayrılmak İstedi!
Survivor 2020'de heyecan fırtınası kesintisiz devam ederken yarışmanın başarılı adaylarından Cemal Can Cansever’den ilginç itiraflar geldi. İşte detaylar!

Tv 8’in fenomen yarışma programı Survivor bu sene de seyircinin en çok takip ettiği yapımlardan biri. Survivor 2020 özellikle dizilerin yeni bölümlerinin olmadığı bu dönemde hemen her gün liderliğe ulaşmayı başardı. Yarışmada her zamanki gibi heyecan, çekişme, kavga, hırs eksik olmazken özellikle bu sezon yarışmacıların sık sık aile özlemi içine girdikleri ve gözyaşlarına hakim olamadılar. Zaman zaman da yarışmanın şartlarından dolayı bazı yarışmacılar yarışmadan ayrılmak istediler. Son zamanlarda yarışmada heyecan iyice tavan yaparken ve yarışmanın son haftalarına gelinirken yarışmanın sevilen isimlerinden Cemal Can Cansever’in de yarışmadan ayrılmak istediği çotraya çıktı. İşte ayrıntılar!

Cemal Can Gözyaşlarına Engel Olamadı!

Tv 8’in reyting rekortmeni yapımı Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler’de heyecan fırtınası kadar gözyaşları da eksik olmuyor. Yarışmanın 93. Bölümünde sevilen yarışmacı Cemal can gözyaşlarına hakim olamadı. Gönüllüler takımın sevilen ve başarılı yarışmacısı Cemal can, her bölüm finale daha da yaklaşırken zaman zaman duygusal anların yaşandığı da itiraf etti. Cemal can özellikle ailelerine yazdıkları mail sonrası bu maile cevap alamayacaklarını bildiğinden dolayı ve ailesini çok özlediğinden dolayı gözyaşlarına hakim olamadı. Cemal Can o günleri anlatırken bir ara yarışmadan ayrışmayı bile düşündüğünü itiraf etti.

Survivor’dan Gitmek İstiyordum!

Gönüllüler takımın başarılı yarışmacısı cemal can Survivor’da yaşadığı zor günleri anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Cemal can Survivor’da yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Cemal can “Hem ben hem de takım olarak Survivor’u sonuna kadar yaşadık. Dibin dibini gördük. Kendimizin dibe vuruşunu Survivor’un ilk zamanlarında yaşadım. Belki de şimdi yükselme zamanındayım. İlk iletişim ödülünü kazanınca ailemize mail atmıştık. Karşılığını alamayacağımız bir maildi. Çok zor dönemler geçirdiğim dönemdi. Gitmek istiyordum. O maile, ben istedikten sonra her şeyi yapabilirim. Bana güvenin şampiyon olarak geri döneceğim, yazmıştım. Ben istediğim zaman her şeyi yapabilirim ve yapacağım da. Ailem ve beni sevenler için umarım sonuna kadar devam edebilirim. İfadelerini kullandı. Cemal can ayrıca bir dönem Survivor’dan ayrılmak istediğini de sözlerine ekledi ve ayrılmayı çok ciddi düşündüğünü ifade etti.

01-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar