Survivor Sercan Yıldırım’dan Fenerbahçe İtirafı!

Survivor Sercan Yıldırım’dan Fenerbahçe İtirafı!
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’de yarışan Galatasaraylı Eski Futbolcu Sercan Yıldırım’dan şaşırtan Fenerbahçe itirafı. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve artık son bölümlere gelinen ve her gün seyirciyi heyecandan heyecana sürükleyen Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasında gün geçmiyor ki bir açıklama, flaş bir olay yaşanmasın. Son olarak Survivor Ünlüler takımında yer alan ve bu seneki Survivor’un hiç şüphesiz en başarılı isimlerinden biri olan ünlü eski futbolcu Sercan Yıldırım’dan gelen şok bir açıklama bir anda ortalığı karıştırdı. Bursa Spor’da futbol hayatına başlayan ve daha sonra pek çok spor kulübünde top koşturan ünlü futbolcunun bugün yaptığı açıklamalar yüzyılı aşkın süredir devam eden Fenerbahçe Galatasaray rekabetinin Sercan Yıldırım’da da yaşandığını ortaya koydu. İşte Sercan Yıldırım’dan şaşırtan o açıklamalar!

Sercan Yıldırım’dan Fenerbahçe İtirafı!

Bir zamanlar Galatasaray’da da top koşturan ve şu sıralar Survivor Ünlüler takımında yer alan Sercan Yıldırım bugün yaptığı açıklamalarla bir anda sosyal medyanın gündemindeki yerini aldı. Eski futbolcu Sercan Yıldırım herkesi şaşırtan ifadesinde adının Fenerbahçeli eski bir futbolcudan geldiğini açıkladı. Bir anda gündem olan açıklamada Sercan Yıldırım adının ilginç hikayesini anlattı. Sercan Yıldırım “İsmim bildiğim Fenerbahçe’de 1990 yılında bir futbolcu vardı. Sercan Görgülü diye. Bizim kapının önünden geçerken babamın amcası, hasta Fenerli. Oğluyla falan tartışan bir adamdı. O yüzden de Koyun Sercan diye ortaya bir laf atmış. Bizimkilerin de hoşuna gitmiş. İmamı çağırıp direk okutmuşlar kulağıma” ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı Sercan’ın Adı Fenerbahçeli Sercan’dan Geliyor!

Sercan Yıldırım Bursa Spor alt yapısından çıktıktan sonra Bursa Spor’da top koşturmuş ve daha sonra Galatasaray’a transfer olmuştu. Survivor’da kendisi gibi yarışmacı olan Aycan’la sohbeti sırasında bu konulara değinen Sercan adını sevdiğini belirtirken “ismimden de çok memnunum bu arada. Taraftarlarla da güzel çağırıyorlar, kafiyeli oluyor soyadımla birlikte. Güzel şeyler. Sadece ters olan Galatasaray’a transfer oldum ama ismim Fenerbahçeli Sercan’dan geldi” ifadelerini kullandı. Sercan’ın adıyla ilgili paylaştığı bu anısı bir anda sosyal medyada gündem oldu. Pek çok takipçi Sercan’ın adının Fenerbahçeli Sercan’dan geldiğini söylemesini gönlünde Fenerbahçe mi vardı acaba şeklinde yorumlara sebep oldu. Pek çok takımda top koşturan başarılı futbolcu son olarak Karagümrük Spor kulübünde top koşturmuştu.

21-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar