Survivor Sercan Yıldırım’ın Babası: Elen Gel Oğlum Bursa Bunu Haketmiyor!

Survivor Sercan Yıldırım’ın Babası: Elen Gel Oğlum Bursa Bunu Haketmiyor!
Tv 8’de ekrana gelen Survivor 2020’de bu sefer Tartışmaya yarışmacıların aileleri atıldı. Sercan’ın babası ve annesi oğulları Sercan’a nasıl seslendi? İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde birinciliği kimselere kaptırmayan Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler tüm heyecanıyla sürerken yarışmanın yansımaları zaman zaman yarışma dışında da görülüyor. Tüm ülkenin heyecanla takip ettiği yarışmanın başarılı yarışmacılarından eski ünlü futbolcu Sercan Yıldırım’ın babası Kenan Yıldırım oğlu ve memleketi olan Bursa ile ilgili sosyal medya hesabından şok paylaşımlarda bulundu. Kenan Yıldırım oğlu Sercan’ın Bursa ve Bursalılardan gereken desteği görmediğini iddia ederek Bursalıları suçladı ve oğluna destek vermeyen Bursalılar için “Bursalılar Sercan’dan bu kadar mı nefret ediyormuş” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım bir anda tüm magazin basınında ve sosyal medyada flaş haber olarak yer aldı. İşte Survivor Sercan Yıldırım’ın babası Kenan Yıldırım’ın olay olan o sözleri!

Bursalılar Bu kadar mı Nefret Ediyormuş!

Bu seneki Survivor diğer tüm Survivorlardan çok daha fazla gündem oldu ve çok daha fazla konuşuldu. Kavgalar, küfürler, elemeler, diskalifiyeler derken şimdi de bir yarışmacının babası üzerinden günde olmayı başardı. Survivor 2020’nin Ünlüler takımında yarışan ünlü eski futbolcu Sercan Yıldırım’ın babası Kenan Yıldırım oğlu Sercan yıldırım ve memleketi olan Bursa ve Bursalılar hakkında konuştu. Bir zamanlar Bursaspor’da top koşturan Sercan Yıldırım Bursasporlu taraftarları ikiye böldü ve fikir ayrılığına düşmelerine sebep oldu. Sercan Yıldırım Dominik’te yarışmaya devam ederken babası Kenan Yıldırım oğlunun Bursalılardan yeterli desteği göremediklerini belirterek adeta isyan etti. Sercan’ın veda konseyinde takımının en az oy alan yarışmacısı olması dolayısıyla babası Kenan Yıldırım sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Baba Kenan Yıldırım “Bursa halkı evladına çok güzel sahip çıktı. Yazıklar olsun diyorum. Elen gel oğlum, Bursa Halkı hiçbir şeyi hak etmiyor” ifadelerini kullandı. Yine Sercan’ın annesi Şükran Yıldırım ise “Bursalılar bu kadar mı nefret ediyormuş Sercan’dan! Yazıklar olsun!” ifadelerini kullandı.

Desteği Galatasaray’dan Bekleyin!

Sercan Yıldırım’ın babası ve annesinin bu paylaşımları bir anda bir tartışmayı da başlatmış oldu. Bursasporlu taraftarlar olaya müdahil olarak fikirlerini beyan etmeye başladılar ve tam anlamıyla ikiye bölündüler. Bazı taraftarlar eski futbolcularına destek verilmesi gerektiğini belirtirken bazıları da destek vermeyi reddetti. Bu taraftarlar “Biz destek olmayı da bilirdik. Bu camia birleşirdi, Sercan yıldırım’ı yarışmada şampiyon yapardı. Ama ne yazık ki Galatasaray’a gidişini de, giderken söylediklerini de unutmadık. Şimdi desteği bizden değil Galatasaray’dan bekleyin” açıklaması yapıldı.

08-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar