Survivor’da Elenen İsim Belli Oldu!

Survivor’da Elenen İsim Belli Oldu!
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’de bu akşam bir eleme gecesi daha yaşandı ve yarışmaya ve hayallerine veda eden isim belli oldu. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve son haftalara girilirken gerilim ve heyecanın iyice tavan yaptığı yarışma programı Survivor 2020’de bir eleme gecesi daha yaşandı. Özellikle son haftalarda iyice gerilen ve kıran kırana geçen yarışmada bu akşam yarışmaya veda edecek ismin kim olduğu oldukça merak ediliyordu. Cumartesi ve Pazar günleri yapılan dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımdan bir yarışmacının Survivor 2020’ye veda edeceği Salı akşamında geceye damga vuran bir önceki günkü Ödül oyununda yaşananlar oldu. Mavi Takımda morallerin bozuk olduğu gözlenirken eleme konseyinden yarışmaya veda eden isim olarak Ardahan’ın ismi çıktı.

Survivor 2020’de 16 Haziran’da Kim Elendi?

Survivor 2020’de 16 haziran Salı akşamı toplanan eleme konseyinde Mavi takımdan elenen isim belli oldu. Seyircilerin SMS oylarıyla belirlenen elemede Elenen isim olarak Ardahan’ın ismi çıktı. Oylamada en fazla SMS oyunu alarak birinci olan isim ise Yasin oldu. Özellikle dün yaşananların gölgesinde kalan ve bugün iletişim oyununun oynandığı adada büyük çekişmeye sahne olan iletişim oyununu son üç gündür kaybeden Mavi takım kazandı ve sevdiklerinin sesini duyarak bir nebze de olsa teselli buldular. Ancak bu teselli akşamki eleme konseyinde yerini hüzne bıraktı. Mavi takımda yarışan ve 16 Haziran Salı gecesi yarışmaya veda eden isim seyircinin SMS oylarıyla belirlendi ve en az oyu alan kişi yarışmaya veda etti. En çok oyu alan yarışmacı Yasin olurken en az oyu alan ve yarışmaya veda eden isim ise Ardaha oldu.

Survivor Ardahan Kimdir?

16 Haziran gecesi Survivor’a veda eden Sadık Ardahan Uzkanbaş 1987 yılında Ardahan’da dünyaya gelmiştir. 8 yıl Adanaspor altyapısında top koşturan Ardahan sağlık sorunları nedeniyle futbola veda etmiştir. Survivor 2020’ye gönüllüler takımından giren Ardahan yarışma öncesi kendini şöyle tanıtmıştır. Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip, yeni yerler görmek istiyorum. Ve şu an hayallerimden biri olan 2020 Survivor’da bulunduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Hayallerime bir adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum. Arkasında hikaye bırakmış bir insan sonsuza kadar yaşar, ben de arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum. Biz de Ardahan’a bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

17-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar