Survivorda İlk Hafta Elenen Kim?

Survivorda İlk Hafta Elenen Kim?
16 Şubat Pazar akşamı ekranlara merhaba diyen Survivor 2020 yarışmasının ilk ada konseyi yapıldı. Tv'de yayınlanan Survivorda İlk Hafta Elenen Kim? O isim haberimizin detaylarında!

Acun Medya tarafından Dominik Cumhuriyetinde çekilen  ve Tv 8 aracılığı ile seyirci karşına çıkan Survivor bu yıl 2020 sezonu ile ekranlarda. Ünlüler ve Gönüllüler adı altında ikiye ayrılan yarışmacılardan ödül ve dokunulmazlık yarışmaları gerçekleştirildi. Acun Ilıcalı'nın sunduğı Survivorda İlk Hafta Elenen Kim? İşte aday olan o isimler!

 

SURVİVORDA BU AKŞAM KİM DOKUNULMAZLIK ALDI?

Dominikte çekilen ve tv8'de yayınlanan Survivor 2020'nin ilk haftalık eleme konseyi kuruldu. İlk gün yapılan Survivor 2020 1. Bölümde Gönüllüler takımından Fatma'yı eleme adayı gösteren yarışmacılar dün ve bugun yapılan dokunulmazlık yarışmalarında Birincilik alan iki isim elenecek adayların isimlerini 19 Şubat Salı günki programda dile getirdi. Gönüllüler takımından kızının ölüm haberi ile gündeme gelen Ceyhun ve başarısı ile adından söz ettiren Cemal Şan o isimlerin adını söyledi. İşte merak edilen o isimler!

SURVİVOR 2020 İLK ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler takımında heyecan dorukta. Açlık ve kondüsyon ile ilk günden uyum sağlamakta zorlalan yarışmacılar için ilk hafta konseyi tamamlandı. Yarışmanın 1.bölümünde Gönüllüler takımından Fatma'yı aday göstermişlerdi. Bu akşam ise aynı takımdan dokunulmazlık alan İsimleri Acun Ilıcalı'nın sunumundan sona iki isimde birer aday gösterdi. Takımdan başarıları ile açık ara fark  atan Ceyhun Makbule'nin adını verirken, Cemal Can ise açlık ve yemeksizlikten ilk dakikalarda sıkıntı yaşayan Evrim'in adını verdi. Bu üç isim arasından elenen isim Makbule oldu. 

YARIŞMADA İKİ DİSKALİFİYE ŞOKU!

Yarışmanın ilk konsey toplantısında sunucu ve Yapımcı Acun Ilıcalı Ünlüler takımından iki isiminde artık aralarındaolamayacağını dile getirdi. İlk isim Durvivor tarihindeki ilk şampiyonlardan olan oyuncu Uğur Pektaş oluyor. yarışmanın ilk gününde bacağından sakatlık geçirdiği gerekçesi ile adadan gönderildi. Diğer İsim İse milli atlet olan Şaziye. Şaziye ise bacağına çapraz bağların yırltılması sonucu  ağır bir sakatlık geçirdi. İyileşmesinin uzun sürmesi sebebi ile o da adadan gönderilerek ilk hafta diskalifiye olanlar listesine girmiş bulunuyor. 

19-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar