Terzi dizisinde Çağatay Ulusoy'un yeni partneri belli oldu

Terzi dizisinde Çağatay Ulusoy'un yeni partneri belli oldu
İlk adı Süslü Korkuluk olan Terzi dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Terzi'de kadın başrol oyuncusu kim oldu?

Uzun süredir hazırlıkları süren ve çekimlerine başlanan Süslü Korkuluk dizisinde kadın başrol oyuncularla ilgili problemler yaşanmıştı. Süslü Korkuluk dizisi önce yayınlanacağı mecra ile gündeme gelirken daha sonra oyuncularla ilgili problemler ortaya çıkmıştı. Son olarak isim değişikliğine gidilen projenin adı Terzi oldu. Süslü Korkuluk adıyla tanınan Terzi dizisinde Çağatay Ulusoy'un partneri olacak yeni isim belirlendi. İlk olarak Alina Boz'la anlaşma sağlanan Terzi dizisinde daha sonra Esra Bilgiç'le anlaşmaya varılmıştı. İki başarılı kadın oyuncuyla da dizi başlamadan yollar ayrıldı. Merakla beklenen Terzi dizisinin başrol oyuncusu kim oldu?

Süslü Korkuluk (Terzi) dizisinde kadın başrol oyuncusu kim?

OGM Pictures imzalı Terzi dizisi daha başlamadan birçok problemle gündeme geldi. Tv8'de yayınlanması planlanan dizinin ilk olarak yayın platformu değişti. Acun Ilıcalı ile OGM arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle dizi önce kanalsız kaldı. Daha sonra Netflix'le anlaşma sağlandı. Netflix'te yayınlanacağı için dizinin ilk anlaşma sağlanan kadın başrol oyuncusu Alina Boz projeden çekildi. Daha sonra Kanunsuz Topraklar ve Ramo ile son dönemin gözde ismi Esra Bilgiç'le anlaşma sağlandı. Fakat bu anlaşmada uzun sürmedi. Esra Bilgiç ile yapımcı arasında sözleşmeden kaynaklı anlaşmazlık sonucu Esra Bilgiç de Terzi dizisi kadrosundan ayrıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Süslü Korkuluk (Terzi) dizisinin kadın başrolü için Şifanur Gül'le anlaşıldı.

Terzi dizisinde kadın başrol o isim oldu

Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Terzi dizisi şansızlıklarla başlayan serüvenine devam ediyor. Çekimlerine başlanan Terzi dizisinde Çağatay Ulusoy'un partneri olacak kadın oyuncu sorunu devam ediyordu. Son haberlere göre Çağan Irmak'ın projesi Yaratılan adlı dizinin kadrosunda da yer alan Şifanur Gül Çağatay Ulusoy'la Terzi dizisinde başrolleri paylaşacak. Payidar adında yetenekli ve yakışıklı bir terziyi canlandıran Çağatay Ulusoy'a güzel oyuncu Şifanur Gül eşlik edecek. Şifanur Gül Terzi dizisinde Esvet karakteriyle yer alacak. Olgun Şimşek, Salih Bademci, Engin Şenkan ve Ece Sükan'ın rol alacağı Terzi dizisi yakında Netflix'ten seyirciyle buluşacak.

12-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar