tabii Orijinal Dizileri Serhat ve Adalet İlk Bölümleriyle TRT 1’de

tabii Orijinal Dizileri Serhat ve Adalet İlk Bölümleriyle TRT 1’de
TRT kurumu bünyesinde yayın hayatına başlayan dijital medya platformu tabii’nin orijinal içerikleri TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan ve sektörde büyük bir iddia ile yayın yapmaya başlayan TRT bünyesindeki tabii internet yayın platformu yeni ve orijinal dizilerle yayın hayatına devam ediyor. Henüz abonelik sistemine geçmeyen ve içeriklerini halen ücretsiz olarak seyirciye ulaştıran tabii yayınladığı dizi ve diğer yapımlarla seyircinin ilgisini ve dikkatini çekmeyi başarmış durumda. Kütüphanesinde yer alan pek çok değişik hikayeler içeren dizi ve filmlerle yayın hayatına devam eden platform aynı zamanda yeni içerikler için yapım şirketleriyle görüşmelerini de sürdürüyor. Ses getiren içerikler üreten platform bünyesinde halen Mevlana Celaleddin Rumi, Serhat, Şebeke, Modern Doğu Masalları, Tozkoparan İskender Gölge, Akif, Organizasyon Bizim İşimiz, Kızılelma: Bir Fetih Öyküsü ve Dayton gibi yapımları seyirciyle buluşturmuş durumda. Zaman zaman yayınlanan bu içeriklerden bazıları TRT 1 ekranlarında da seyircinin beğenisine sunulurken yakında adalet ve Serhat dizilerinin de ilk bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

adalet konusu ne?

İnternet yayın platformu tabii’nin sevilen ve heyecanla takip edilen dizilerinden olan adalet’in ilk bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Tekrar bölümünün de yayınlanacağı adalet’in kadrosunda Burak Sergen, Yurdaer Okur, Mahir Günşiray, Erdem Kaynarca, Esila Umut ve Esra Kızıldoğan rol alıyor. Dizide, Selim Tandoğan kızının ölümüne sebep olan ve failleri bulunamayan olayı aydınlatmak için kendi araştırmasını yapmaya ve suçluların peşine düşmeye karar verir. Bunu yaparken de modern teknoloji ve sosyal medyayı kullanmayı düşünmektedir. Eski kafalı bir komiser olan Kadir bu canlı yayınlar ve yapılan çalışmaların sonunda olayın gerçek boyutunun farkına varır. Komiser Selim’i yakalamak ve bu yayınların arkasındaki kişiyi bulmak için çalışırken Selim de komisere küçük ipuçları vererek gerçeğe adım adım yaklaşmasını sağlar.

Serhat Konusu Ne?

Hikaye ve senaryosu Haluk Özgenç tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Bora Tekay’ın yer aldığı Serhat’ın oyuncu kadrosunda Tamer Karadağlı, Nefise Karatay, Demir Karahan, Volkan Severcan ve Tamer Yiğit yer alıyor. Dizide Serhat, uzun yıllar Güneydoğu’da ve sınır ötesinde operasyonlarda görev yapmış biridir. Son dönemde büyük iş adamlarının kızlarının kaçırılması sebebiyle kendisine ihtiyaç duyulmuş ve özel bir görevle İstanbul’a gelmiştir. İstemeyerek de olsa İstanbul’a gelen Serhat asayiş şubede yeni kurulmuş genç bir ekibin başına getirilir. Uzun zaman önce İstanbul’dan ayrılan Serhat yeniden bu şehre alışmakta zorlanırken sıkı sık duygularıyla, kendisiyle ve olaylarla karşı karşıya kalır. tabii dizilerinden olan Serhat’ın ilk bölümü TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.    

15-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler