Taner Ölmez Mucize Doktor’dan Ne kadar Kazanıyor?

Taner Ölmez Mucize Doktor’dan Ne kadar Kazanıyor?
Fox Tv'nin yeni projesi reyting rekortmeni Mucize Doktor Dizisinin başrol oyuncusu Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez ne kadar kazanıyor? İşte cevabı!

Fox Tv’nin sezon başında başlayan ve henüz üç bölümü yayınlanan ancak yakaladığı izlenme oranlarıyla son 10 yılın en çok reyting alan yapımlarından biri olan MF yapım imzalı Mucize doktor ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yayınlandığı Perşembe günlerine adeta damga vuran ve rakip dizilere şans tanımayan hatta final yapmalarına giden yolu açan dizi seyirci tarafından o kadar çok sevildi ki bu durum son zamanlarda ender rastlanılan bir durum oldu. Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan gibi oyuncuların yer aldığı dizinin oyuncuları da bir anda ilgi odağı haline gelirken oyuncuların kim olduğu, nerede doğdukları, ne kadar ücret aldıkları gibi sorular sorulmaya başlandı. Bizde dizinin Ali Vefa’sı Taner Ölmez’in bölüm başına aldığı ücreti araştırdık.

Taner Ölmez (Ali Vefa) Mucize Doktor’dan Ne Kadar Kazanıyor?

Ali Vefa yani Taner Ölmez Mucize Doktor’la bir anda her alanda ilgi odağı haline geldi. Mucize Doktor’da savand sendromu olan bir doktoru canlandıran ve oldukça başarılı olan Taner Ölmez sosyal medyada en çok araştırılanların başında geliyor. Hastanede arkadaşlarıyla ilişki kurmakta zorlanan ve doğru bildiklerini pat diye söyleyen, tıp konusunda inanılmaz ve çok değişik bilgilere sahip olan Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez’in en çok merak edilen yönlerinden biri aldığı ücret oldu. Başarılı oyuncunun Mucize Doktor’dan bölüm başına aldığı ücret ise sonunda ortaya çıktı. Ali Vefa karakterini adeta yaşayan Taner Ölmez’in Mucize Doktor’dan bölüm başına 70 Bin lira aldığı ortaya çıktı.

Taner Ölmez Kimdir?

9 Ağustos 1986 yılında Tunceli’de dünyaya gelen oyuncu henüz altı yaşındayken ailesi ile birlikte İstanbul’a göç etmiştir. Genç oyuncu lise yıllarında aktif olarak tiyatroyla ilgilenmeye başlamıştır. Lise eğitiminin ardından iki yıl Bakırköy Belediye Tiyatrosunda çalışmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencisidir. Oyuncu genç yaşta birçok dizi ve reklam filmlerinde rol almıştır. İstanbul’un Altınları, Kapalı Çarşı, Kül ve Ateş, Tatar Ramazan, Kayıp Şehir bu dizilerden bazılarıdır. Oyuncu aynı zamanda Medcezir Dizisinde de seyirci tarafından oldukça sevilmiştir. Oyuncu son olarak Muhteşem Yüzyıl dizinde Genç Osman karakterini canlandırmıştır.

07-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar