Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı'nından Ayrılabilir

Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı'nından Ayrılabilir
TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanın'da 'Naci' karakteri ile karşımıza çıkan Tansel Öngel, yakın bir zamanda diziden ayrılabilir.

TRT1’de Salı günleri yayınlanan ve izleyicileri ekran başına kitleyen başarılı dizi Masumlar Apartmanı’nın kadrosunda ‘Naci’ rolünü canlandıran Tansel Öngel, yakın bir zamanda diziden ayrılabilir. Diziden neden ayrılmasını gerektiğini ve kaç bölüm daha rol alacağına yazımızda yer verdik.

 

Tansel Öngel Masumlar Apartmanı’nından Neden Ayrılıyor?

    Bu hafta yayınlanan 20. Bölümü ile yine bizleri etkilemeyi başaran Masumlar Apartmanı’nın Naci’si, (Tansel Öngel) diziden yakın bir zamanda ayrılabilir. Bunun başlıca en büyük nedeni ise; dizinin, Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun kaleme aldığı Madolyonun İçi isimli bir kitaptan esinlenerek yazılmış olması.

     Dizide, gerçek yaşamdan hikâyelere yer verildiği gibi aynı zamanda izleyicinin dikkatini çekmek ve hikâyeyi genişletmek amacıyla kurgusal karakterlere de yer verilmiş durumda. Ancak Naci karakteri, maalesef ki bu karakterlerden birisi değil. Aynı zamanda yakışıklı oyuncu, dizi için toplamda 13 bölümlük bir sözleşme imzalamıştı. 10. bölümden beri izleyici karşısına çıkan Tansel Öngel’in dizide son üç bölümlük rolü kalmış olabilir. Eğer ki bu hesaba göre, dizi bu şekilde giderse 23. bölüm itibari ile Naci karakterine veda edeceğiz. Sözleşmeyi devam ettirecekler mi yoksa planlı bir şekilde diziden ayrılacak mı henüz bizde bilmiyoruz. Yine de dizide ki önemli bir role sahip olan böyle bir karakterin, böylesine basit bir şey için diziden ayrılıyor olması, izleyicisi pek de memnun etmeyebilir. Hatta diziyi riske atıp reytinglerini bile olumsuz olarak etkileyebilir. Yine de bir şeyler söylemek için henüz erken. Heyecan içinde 23. bölümün yayınlanması veya ilgili kişilerden yapılacak olan açıklamayı bekliyoruz.

    Diziyi izleyenler zaten az çok anlamış olabilirler. Naci, yaşadığı tüm olayları günlüğüne yazıyordu. Son günlerde Safiye bu günlüğün birkaç sayfasını okumuştu. Daha sonrasında ise Naci ile buluşup ‘Bugün dışarı çıkalım mı?’ diye sormuştu. Uzun zamandır evden dışarı çıkmayan Safiye’nin bir anda Naci ile beraber dışarı çıkmasına sebep olan şey ise, Naci’nin günlüğünde yazdığı bir yazı ile alakalı. Hasta olan ve ölüme gitgide yaklaşan Naci, bu hastalık olayını günlüğüne yazmıştı. Safiye’nin bu sayfayı okuyup okumadığını henüz bilmiyoruz. Ancak belli ki bahsettiğimiz sayfayı okumuş. Naci’nin ise hastalıktan kurtulup kurtulamayacağını henüz bilmiyoruz.

07-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar