Alişan'ın eşi Buse Varol bebeğinin yeni fotoğraflarını paylaştı

Alişan'ın eşi Buse Varol bebeğinin yeni fotoğraflarını paylaştı
Ünlü şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol bu günlerde ikinci bebeklerinin mutluluğunu yaşıyor. Alişan'ın eşi Buse Varol bebeğinin yeni fotoğraflarını paylaştı. İşte o fotoğraflar…

Ekranların sevilen isimlerinden Alişan ikinci kez baba oldu. Alişan ve eşi Buse Varol'un bebek sevinci magazin dünyasına da yansımıştı. Mutlu bir evlilikleri olan ünlü çiftin paylaşımları da gündem oluyor. Alişan'ın doğumdan sonra yaptığı duygusal konuşma sonrasında ikinci kez anne olan Buse Varol kızının fotoğraflarını paylaştı. Alişan ve Buse çiftinin 2019'da Burak adını verdikleri bir oğulları olmuştu. Ünlü çift bu kez bir kız çocuğu sahibi oldu.

Alişan o fotoğraflara çok sinirlenmişti

Annelik sevincine ikinci kez ulaşan Buse Varol 'Eliz' adını verdikleri bebeğinin yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Alişan dün dünyaya gelen kızı 'Eliz'in ayaklarının görüntüğü fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayarak takipçileriyle sevincini paylaşmıştı. 'Geldi babasını aşkı, geldi şükür' notuyla paylaştığı fotoğrafa çok sayıda beğeni gelmiş ve yorum yapılmıştı. Alişan ve Buse çiftinin bebekleri Eliz'in fotoğrafları daha sonra ailesinden izinsiz bir şekilde paylaşılmıştı. Bu duruma çok sinirlenen Alişan yine sosyal medya hesabından bir not paylaştı. Alişan o notta, "En yakınlarım birkaç kişiye fotoğraf atıyorum o da alıyor hikayesine atıyor. Ve ben daha doğalı yarım saat olmuş bebeğimi görüyorum her yerde… Yazıklar olsun sana…" ifadelerini kullandı.

Buse Varol: Avuç içi kadar mutluluk

Şarkıcı Alişan dün hem bebeğinin mutluluğunu yaşamış hem de yapılan fotoğraf paylaşımlarına çok sinirlenmişti. Eşi Buse Varol ise bugün bir günlük bebeğinin yeni fotoğraflarını paylaştı. Buse Varol kendi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa "Avuç içi kadar mutluluk" notunu ekledi. Bebeği Eliz'in yüzünün görünmediği ve sadece ayaklarının olduğu iki fotoğraf paylaşan Buse Varol, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. İkinci bebeklerinin sevincini yaşayan ilk çiftin birlikte olduğu ilk poz da yine Alişan tarafından paylaşıldı. Alişan o fotoğrafa, "Her evlat başka bir sayfa, başka bir sevgi, başka bir yolculuk... Allah’ıma şükürler olsun ki bana bu mutluluğu ikinci kez yaşamayı nasip etti... Arayan ve iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederiz" notunu eklemişti.

07-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar