Ünlü Oyuncu Can Yaman Hakkında Şok İddia!

Ünlü Oyuncu Can Yaman Hakkında Şok İddia!
Ünlü isim Can Yaman hakkında yine bir iddia ortaya atıldı. İtalyan gazetesinin iddiasına göre Can Yaman Diletta Leotta aşkı sadece bir kurmacadan ibaret.

Ünlü oyuncu Can yaman hakkında sansasyonel iddialar bir türlü bitmiyor. Türkiye’de son yapılan işleri bir türlü tutmayan ve yayından kaldırılan ardından yaptığı açıklamalarla tepkileri üzerine çeken genç oyuncu son zamanlarda özellikle İtalya’da oldukça popüler olmuş durumda. Son dönemde İtalya’da bir makarna reklamında rol alan ve yine bu ülkede bir dizide başrol oynayacağı iddia edilen ünlü ismin aşk hayatı da yine magazin ve sosyal medya gündeminde sıklıkla yer alıyor. Son olarak İtalyan spor Spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı iddia edilen ve sosyal medya hesabında İtalyan güzelle resimlerini paylaşan Can Yaman’ın bu aşkı içinde şok bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz aylarda bir İtalyan dergisinde resimleri basılarak ortaya atılan aşk iddiası yine bir İtalyan gazetesinde yalanlanarak bu aşkın bir kurmacadan ibaret olduğu iddiası yazıldı.

Can Yaman Hakkında Şok İddia!

Ünlü oyuncu Can Yaman hakkında iddialar bitmek bilmiyor. Son dönemde İtalya başta olmak üzere İspanya’da da oldukça popüler olan oyuncu ne yazık ki Türkiye’de yakaladığı başarıyı devam ettiremedi. Son dizisi reytinglerde çok kötü sonuçlar alarak final yapınca ünlü oyuncu İtalya’da sıklıkla görüntülenmeye başlandı. Bunun ardından bir makarna reklamında rol alan ev bir dizide de başrol oynayacağı açıklanan ünlü isim bu sırada ünlü İtalyan spor Spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başladı. Bu iddia bir İtalyan dergisinde resimlendi ve yazıldı. Daha sonra ikilinin birlikte oldukları resimler sosyal medya hesaplarında paylaşılmaya başlandı. Ancak gelinen son noktada yine bir İtalyan gazetesi Can Yaman ile Diletta Leotta arasında yaşanan ilişkinin tamamen bir kurmacadan ibaret olduğunu ve Can Yaman’ın yeni dizisinde başrol olacağı için İtalya’da popülerliğini artırma planının bir parçası olduğunu ileri sürdü. Tüm bunda amacın aslında özellikle İtalyan hayranlarıyla sıklıkla karşı karşıya gelen Can Yaman’ın bu popülerliğini Diletta Leotta aşkı ile daha da artırarak başlayacak olan dizide yüksek reyting elde etmeye çalışmak olduğu ileri sürüldü. Can Yaman ya da Diletta Leotta iddiayla ilgili bir açıklama yapmadı.

İtalya’da Çok Seviliyor

Can Yaman özellikle İtalya’da çok büyük bir hayran kitlesine sahip. Ünlü oyuncu ne zaman İtalya’ya gitse havaalanından kaldığı otele kadar pek çok hayranı tarafından karşılanıyor. Son olarak kaldığı bir otelin önünde toplanan hayranlarına görünmek için çıkan Can Yaman pandemi kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle İtalyan Polisi tarafından 400 Euro ile cezalandırılmıştı.

07-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar