Tarkan’dan efsane sanatçı yorumu: Unutulmayacaksın!

Tarkan’dan efsane sanatçı yorumu: Unutulmayacaksın!
Ülkemizin ünlü sanatçılarından Tarkan'dan ölüm yıldönümünde efsane sanatçı için yorum geldi. “Unutulmayacaksın!” Tarkan'ın kastettiği sanatçı kimdir ve niçin o cümleyi sarf etti?

Ülkemizin uluslararası sanatçılarından Mega yıldız Tarkan'dan ölüm yıldönümünde efsane sanatçı için yorum geldi. “Unutulmayacaksın!” Tarkan'ın kastettiği sanatçı kimdir ve niçin o cümleyi sarf etti? Hayranları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tarkan’ın o sözü kime sarf ettiğini merak ediyor. Tarkan kimdir ve neden bu paylaşımı yaptı, haberimizde. Şimdi detaylar

Tarkan’dan efsane sanatçı yorumu: Unutulmayacaksın!

Megastar Tarkan, kendi gibi ünlü efsane sanatçı Michael Jackson'ı ölüm yıldönümünde yaptığı birpaylaşımla unutmadı. 11. ölüm yıldönümünde çeşitli etkinlikler anılan Michael Jackson için "unutulmayacak, yeri hiç dolmayacak" ifadelerinde bulundu. Dünyaca ünlü efsane sanatçı Michael Jackson bir konsere hazırlanırken evinde ölü bulunmuştu. Davayla ilgili soruşturmada doktoru tutuklansa da bunca yıldır ölüm nedeni tam olarak aydınlatılmadı.

Bir Michael Jackson daha olmayacak!

Amerika'da Michael Jackson'ın yıldızı önünde poz veren ünlü megastar, çekilen kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcımız Tarkan verdiği pozun altına duygularını şöyle yansıttı. "Michael Jackson... Ölümünün üzerinden 11 yıl geçmiş̧. Asırlar geçse de unutulmayacak, yeri hiç dolmayacak. Bir tane daha Michael Jackson olmayacak"

Tarkan Kimdir?

Aslı adı Tarkan Tevetoğlu olan sanatçı 1972'de Almanya'da doğdu. 14 yaşında ailecek yerleştiği Karamürsel’de lise eğitimi görürken pop müziğe ilgi duydu. Ancak o daha zor olanı seçerek Türk sanat müziğine yöneldi. Bunun için Karamürsel İleri Musiki Derneği'nde kurs gördü. Lise bitince Türk Sanat Müziği eğitimini ilerletmek için Üsküdar Musiki Cemiyeti'ne başvurdu. Eğitimi devam ederken mekânlarda sahne almaya başladı. İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanışması ona şöhret yolunu açtı. Tarkan'ın bestesini yaptığı, Alpay'ın sözlerini yazdığı 15 şarkılık ilk albümü çok satınca önü açıldı. Peşinden gelen "Kıl Oldum Abi" şöhretini perçinledi. "Dudu" adlı albümüyle dünya piyasasına açılan Tarkan; Pepsi, Opet ve Avea gibi birçok reklam şirketinin marka yüzü oldu. 2014 yılında Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde tam 9 gün boyunca verdiği konserlerle bir rekor kırdı. Tarkan 10 yıldır aktivist duruşuyla çeşitli doğa projelerini desteklemektedir. Bunlar arasında Hasankeyf, Gediz Deltası, Ergene Nehri, Burdur Gölü, Allianoi Antik Kenti gibi projeler sadece bazılardır. Tarkan, ayrıca Seferihisar Doğa Okulu'nun kurucuları arasındadır.

Albümleri

Yine Sensiz (1992)

Aacayipsin (1994)

Ölürüm Sana (1997)

Karma (2001)

Come Closer (2006)

Metamorfoz (2007)

Adımı Kalbine Yaz (2010)

26-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar