Tarkan’dan Geççek İçin Teşekkür Mesajı

Tarkan’dan Geççek İçin Teşekkür Mesajı
Son şarkısı Geççek ile son bir haftada milyonlarca kez dinlenen ve gündemi belirleyen Tarkan'dan şarkısı ile ilgili açıklama geldi.

Uzun bir aradan sonra yeniden şarkı sözü yazarak, beste yapan ünlü isim Tarkan’ın hazırladığı ve sevenleriyle paylaştığı şarkısı Geççek tam anlamıyla ülkede fırtına gibi esti. Şarkı hem dinleyicilerde ve müzik sektöründe hem de politik ve siyasi arenada tam anlamıyla gündemi belirleyen unsur haline geldi. Ünlü ismin pek çok konu hakkında düşüncelerini belirttiği ve özellikle de yaptığı açıklamalarda salgın ve pandemi süreciyle ilgili sözler yazdığını ve bu sürecin bir an önce geçmesini istediği için böyle bir şarkı hazırladığını ifade eden Tarkan’ın şarkısı kimi çevrelerce de siyasi bir malzeme haline getirildi. Pek çok yorumcu, siyasi aktör Tarkan’ın Geççek adlı şarkısının bugünkü yönetimi eleştirdiği ve yönetimin gitmesi için böyle bir şarkıyla düşüncelerini açıkladığı ve propaganda yaptığını belirtti. Tarkan ise tüm bu tartışmaların dışında kaldı. Ta ki bugüne kadar. Bugün Tarkan ilk kez şarkısıyla ilgili konuştu.

İyi ki Varsınız

Ünlü şarkıcı Tarkan geçtiğimiz hafta Perşembe akşamı 21.00 sıralarında uzun yıllar sonra ilk kez yeni bir şarkıyla dinleyicilerinin karşısına çıktı. Klibinin yayınlanmasıyla birlikte Geççek adlı şarkı tam anlamıyla gündemin tam ortasına düştü. Hem müzik sektöründe hem de siyasi arenada fazlasıyla konuşulmaya başlandı. Tarkan ise bu konu hakkında herhangi bir yorumda bulunmadı. Bugün şarkının üzerinden bir hafta geçti ve Tarkan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Tarkan Geççeck adlı şarkısı ve yapılan yorumlara cevap verdi. Tarkan paylaşımında “merhaba, geçen hafta bugün sizlerle buluşan Geççek ve klibini sevmenize ne kadar mutlu oldum anlatamam. Sevginiz, ilginiz, desteğiniz ve bana yolladığınız o güzel mesajlarınız için çok teşekkürler. Ben de sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Siyasi Çevrelerce Çok Konuşuldu

Tarkan’ın sözlerini yazdığı ve bestesini yaparak uzun bir aradan sonra piyasaya sürdüğü şarkı müzik dinleyicileri kadar siyasi çevrelerce de çok konuşuldu. Siyasi çevreler tarafından yönetime gönderme yapıldığı yönünde yorumlarda ve iddialarda bulunulan şarkı bir diğer kesim tarafından da muhalefet yanlısı olarak nitelendirildi ve Tarkan’ın muhalefetin yanında yer aldığı yorumlarında bulunuldu. Tarkan ise bu tür yorumlara hiçbir şekilde cevap vermedi.

25-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar