Tarkan’ın Yeni şarkısı Geçcek’in Sözleri ne? İşte Tarkan’ın Son şarkısı!

Tarkan’ın Yeni şarkısı Geçcek’in Sözleri ne? İşte Tarkan’ın Son şarkısı!
Ünlü şarkıcı Tarkan uzun zaman sonra ilk şarkısını çıkardı. Ünlü ismin yayınlanan son şarkısı Geççeck sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum alarak gündem oldu.

Türkiye’nin en ünlü isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Tarkan’ın yeni şarkısı ve klibi bugün yayınlandı. Uzun zamandır hakkında konuşulan v oldukça merak edilen şarkının sözlerinin yayınlanan bazı kısımları bugün sosyal medyada büyük bir şekilde yorumlandı ve beğeni topladı. Binlerce beğeni alan şarkı sözleri o kadar çok konuşuldu ki gündemin ilk sıralarında yer aldı. Uzun zamandır şarkı bestelemeyen ünlü şarkıcının son şarkısı Geççek adlı şarkısı adeta yeri yerinden oynattı ve yayınlanmaya başlar başlamaz binlerce kez izlenerek bir rekora da imza attı. İşte Tarkan’ın son şarkısı Geççek’in sözlerinin tamamı.

Geççek

Hep köşeye sıkıştırmadı mı? Daha önce de sanki, sırtımızdan vurmadı mı? Bu kaçıncı darbe ilk değil ki, Düştük evet ama kalkmadık mı? Biz hep hayata meydan okumadık mı? Sen ferah tut içini, biz neleri atlatmadık ki?

Geççek geççek elbet bu da geççek, Gör bak umudun gününü gün etcek, oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman, o çiçekten günler çok yakın inan. Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var, bu çile de bitcek. Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman, o çiçekten günler çok yakın inan.

Dayan, çoğu gitti azı kaldı, Yapma! Güze kışa boğma yazını, Yakındır sabrın zaferi, düştük evet ama kalkmadık mı? Biz hep hayata meydan okumadık mı? Sen ferah tut içini, biz neleri atlatmadık ki…

 

Geççek geççek elbet bu da geççek, Gör bak umudun gününü gün etcek, oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman, o çiçekten günler çok yakın inan. Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var, bu çile de bitcek. oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman, o çiçekten günler çok yakın inan.

Çok uzattık vallahi bıktık, bi durmadın vermedin ki aman, Hedi yeter artık fena bunaldık, Düş babam artık düş yakamızdan. Var bir hayır her şerde dedik, Oturduk bir dolu ders de çıkarttık, ama yeter artık, anladık tamam. Düş babam artık düş yakamızdan.

Beni sorarsan ben de iyi değilim pek, kalmadı eski neşem hiç, tadım tuzum yok pek, dar dar dar geliyor, ruhuma bedenim. Har har yanıyorum küle dönmek üzereyim.

Bi suyun akışındayım, bi gidiyorum tersine, bi arkadaşım ümitle, bi aram açık kaderle, lakin sabrın sonu selamettir beklerim, gün doğmadan neler doğar bilirim.

17-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar