Tayfun Duygulu Evlendi!

Tayfun Duygulu Evlendi!
90’ların ünlü pop müziği şarkıcılarından Hadi Yine İyisin adlı şarkıyla ünlenen Tayfun Duygulu ikinci kez dünya evine girdi. İşte haberin detayları!

90’lı yılları yaşayanlar için bazı şarkıcılar çok özeldir ve bunlar kolay kolay unutulmaz. Şimdiki gibi günlük çıkan ve kaybolan şarkıcıların aksine 90’ların şarkıcıları daha bir ayakları yere basarak yaptılar bu mesleği. O zamanlar bu kadar imkan olmamasına rağmen var olabilmek için sadece kaliteli işler yapmaya tutundular. Başaranlarda oldu aralarında silinip gidenlerde. Bu şarkıcılardan ve bir zamanların en çok dinlenilenlerden biri de Hadi Yine İyisin, Duman Oldum, Seninle Ölürüm gibi şarkılarla hafızalarda yer edinen pop şarkıcısı Tayfun duygulu oldu. Tayfun Duygulu yıllarca halkın en çok dinlediği popçulardan biri oldu ve şimdilerde bu şarkıcı 50’li yaşlarını sürüyor. AmaTayfun Duygulu hayata yeni başlamışçasına mutlu. Çünkü ünlü şarkıcı 51 yaşında yeniden evlendi.

51 Yaşında Evlendi!

Bir zamanların ünlü popçusu Tayfun Duygulu 51 yaşında bir kez daha evlendi. 2018 yılında 12 yıllık evliliğini sonlandıran ve boşanan Tayfun Duygulu 10 ay önce tanıştığı mimar sevgilisi ile hayatını birleştirdi. Bir kez daha dünya evine giren Tayfun Duygulu’nun değişimi ise dikkatlerden kaçmadı. Giresun’da gerçekleştirilen nikah töreni sonrasında tayfun Duygulu mutluluğunu ve düşüncelerini dile getirdi. Tayfun duygulu “Eşimle memleketi Giresun’da hayatımızı birleştirdik. Nikaha pandemi nedeniyle az sayıda yakınımız katıldı. Evlilikle neticelenen bu ilişki beni olgunlaştırdı. Müziğimi de olumlu anlamda yansıyacaktır. Her şeyden önce ruhumun en dingin halini eşimle yaşayacağım” ifadelerini kullandı.

Kızım Olsun İstiyorum!

Eşiyle 10 ay önce İzmir’de tanıştığını ifade eden şarkıcı en büyük arzusunun bir kız çocuğuna sahip olmak olduğunu dile getirdi. Tayfun Duygulu “iki oğlum var. Artık bir kızım olsun istiyorum. Çevremdekiler kız babası olmanın bana çok yakışacağını söylüyor. Dilerim bir kız çocuğumuz olur” ifadelerini kullandı. Bir zamanların ünlü şarkıcısı ayrıca “Z kuşağına hitap edecek ve onların seveceği projeleri gün yüzüne çıkarmak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı. Şarkıcı yeni çalışmalarının sürdüğünü de sözlerine ekledi. Tayfun Duygulu son olarak 10 sene önce İstanbul adlı albümü müzik severlerin beğenisine sunmuştu. Bizde ünlü isme bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyor ve arzularının gerçekleşmesini temenni ediyoruz.

26-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar