Küçük Emrah’ın Duygusal Anları!

Küçük Emrah’ın Duygusal Anları!
Geçmişin Küçük Emrah’ı şimdilerin usta şarkıcı ve oyuncusu Emrah hiç beklemediği bir anda beklenmedik bir sürprizle geçmiş günlerine geri gitti. İşte haberin detayları!

Son zamanlarda ünlüler arasında yaygınlaşan sosyal medya kullanımı o kadar arttı ki hiç beklenmedik sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Bu sonuçlar kimi zaman tebessüm ettiren gelişmelere de sahne oluyor. Böyle bir gelişme geçtiğimiz gün yaşandı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah yıllar önce kendisinin kartpostallarını satarak öğrenimine devam eden bir doktorla sosyal medya aracılı ile haberleşti ve ardından görüşerek tebessüm ettiren bir gelişmeye imza attı. Genel cerrahi uzmanı Prof. Dr. Oktay Banlı ile yaşanan bu gelişme bir anda sosyal medya da en çok konuşulan konular arasında yer almayı başardı. İşte haberin detayları!

Küçük Emrah Kartpostalı!

Geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Oktay Benli doğum günü kutlamaları sırasında bir paylaşımda bulundu. Doktor banlı paylaşımında “bunlar Küçük Emrah Kartpostalları. Üniversitede okurken Emrah kartpostalı satarak çok para kazandım. Bugün doğum günüm. Ölümlü dünya, belki seneyi görmem. Emrah’a teşekkür etmek istiyorum” diye yazdı. Bu duygusal paylaşımın ardından hiç beklenmedik bir zamanda yıllar öncesinin Küçük Emrah’ı, şimdilerin usta oyuncu ve şarkıcısı Emrah’tan bir cevap geldi. Emrah Prof. Dr. Oktay Banlı’nın bu paylaşımına “Hocam beni çok duygulandırdınız. Rabbim size sağlıklı mutlu günler nasip etsin inşallah. İyi ki varsınız, sağ olun” ifadelerini yazdı. İkili arasındaki bu paylaşım trafiği binlerce beğeni ve yorum aldı.

Karşı Cevap Gecikmedi!

İkilinin bu ilk temasının ve karşılıklı mesajlaşmalarının ardından Prof. Dr. Oktay Benli bir paylaşımda daha bulundu ve “Sevgili Emrah kardeşim umarım tanışırız ve bende kalan iki karttan birini sana hediye ederim. Çok kartını sattım hakkını helal et! Beni tanıyanlar bu hikayeyi ve sevgiyi bilir. Sevgili hemşehrim benim için güzel bir doğum günü sürpriziydi. Ağlayarak yazdım bunları varol” ifadelerini kullandı. Bu karşılıklı haberleşmelerin ardından Banlı bir paylaşımda daha bulunarak “Az önce Emrah Bey numaramı bulmuş, beni aradı. O kadar mutlu oldum ki. İlk anatomi kitabımı almıştım o kartpostalları satarak. Hep anılarımda, dualarımda olacaksın. Hakkını helal et Emrah kardeşim. Ayağına taş değmesin” ifadelerini kullandı. İkilinin bu paylaşımları sosyal medyanın aslında faydalı kullanılabileceğini de gözler önüne sermiş oldu.

27-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar