Tek Yürek 2. Bölüm Fragmanı

Tek Yürek 2. Bölüm Fragmanı
Tek Yürek 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 14 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak bölümünde neler olacak? Osman'ı kim kurtaracak?

Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdulhamid, Halka, Vuslat, Elimi Bırakma ve Kalk Gidelim gibi başarılı dizileri ekrana getiren TRT 1'in uzun zamandır beklenen Tek Yürek dizisi 7 Şubat Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyiciyle Tbuluştu.

Yapımı Degas Film tarafından üstlenilen dizi yayınlanan bölümüyle sosyal medyada olumlu tepkiler aldı. Peki oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri üzerine toplayan Tek Yürek dizisi haftanın en zorlu günlerinden biri olarak kabul edilen Perşembe akşamı yayınlanan dizilerin karşısında nasıl bir performans gösterdi? Bu sorunun yanıtını 7 Şubat Perşembe reyting sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğreneceğiz. İlk bölümü yayınlanan dizinin 14 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak 2. bölümünden görüntülerde yayınlandı. Tek Yürek 2. bölüm fragmanı haberimizde.

TEK YÜREK 2. BÖLÜM FRAGMANI (14 ŞUBAT PERŞEMBE)

Kanada'da buz hokeyi koçluğu yapan Halit görevden alınır. Mesleği elinden alınan Halit ailesiyle birlikte Zeytinburnu'na babaevine dönme kararı alır.

Babaevine dönen Halit ve ailesi yeni hayata adapte olma konusunda bir takım problemlerle karşılaşsalar bile, Halit'in karşısına çıkan sürpriz isin, ona asla hayır diyemeyeceği teklifle gelir.

Halit, Kanada'da bırakmak zorunda kaldığı mesleğine Zeytinburnu'nda devam eder. Ancak herşey eski hayatındaki gibi günlük gülistanlık değildir. Onu bu çıktığı yeni yolda tahmin dahil edemeyeceği zorluklar beklemektedir.

Mahallenin yaramaz gençleri Yiğit ve arkadaşları başlarını türlü türlü belalara sokmakta hayatlarını bu şekilde sürdürmektedirler. Mahallenin tehlikeli isimlerinden Sait'in bir işine yardım ederken yaptıkları bir hata neticesinde yolları Halit ile kesişir. Halit'den kendilerini bu durumdan kurtarmak için yardım isterler ancak Halit'in yardım etmek için bir şartı vardır.

Mahallenin gençlerinden Yusuf başındaki bambaşka bir bela daha vardır. Durumdan haberdar olan mahallenin gençleri Yusuf'un yardımına koşsa bile durumu çok kötüdür.

Yiğit'in kardeşi Osman, abisi ve arkadaşlarından gizli Sait'in kuryelik işini üstlenir. Sevkiyat sırasında işler yolunda gitmez ve Osman'ın hayatı tehlikededir. Abisi yiğit ve arkadaşlarından habersiz bu işe koyulan Osman'ı kim kurtaracak?

Bu sorunun cevabını dizinin gelecek hafta yayınlanacak ikinci bölümünde öğreneceğiz. Tek Yürek 2. bölüm fragmanı.

07-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar