Temizlik Benim İşim Dış Ses Kimdir?

Temizlik Benim İşim Dış Ses Kimdir?
Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan temizlik benim İşim yarışmasının Dış sesi kimdir? Programda seyircinin merak ettiği dış sesle ilgili bilinmeyenler neler? İşte cevabı!

Fox Tv ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen ve Kadir Ezildi’nin başarılı sunumuyla seyirciyle buluşan ve sevilen kuşak programlarından biri Temizlik Benim İşim. Program haftanın beş günü beş yarışmacıyla belirlenen evleri temizleyerek en iyi temizlik yapanı yine yarışmacıların puanlamasıyla bulmaya çalışıyor. Yarışmacılarda en iyi temizliği yaparak büyük ödül olan 10 bin liraya ulaşmaya çalışıyor. Başarılı program aldığı reytinglerle de hem yapımcısını hem kanalı mutlu ediyor. Program bütün diğer yarışma programları gibi formatında dış ses kullanıyor ve dış sesin yorumlarıyla yarışmacılar eleştiriliyor ya da destekleniyor. Dış ses bu programlarda daha çok seyircinin sormak ve bilmek istediğini sorarak yarışmacıyı tanımaya ve programı tanıtmaya çalışıyor. Tabi bunu kendine has üslupla ve program formatına uygun olarak yapıyor. İşte bizde Temizlik Benim İşim’in dış sesinin kim olduğunu sizler için araştırdık.

Temizlik Benim İşim Dış Ses Kim?

Son zamanlarda seyirciler yarışma programlarındaki dış seslerin kim olduğunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Biz de bu programlardan biri olan Fox Tv ekranlarında hafta içi her gün seyirciyle buluşan Temizlik Benim İşim’in dış sesinin kim olduğunu araştırdık. Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu yaptığı ve hafta içi beş yarışmacının beş gün boyunca kendilerine verilen evleri en iyi şekilde temizlemeye çalıştığı ve büyük ödüle ulaşmaya çalıştığı programın dış sesi ne yazık ki tam olarak bilinmiyor. Temizlik Benim İşim’de dış ses görevini yapan ve bu alanda oldukça da başarılı olan kişinin adı ne yazık kine programın son roll’ünde ne de kanalın programla ilgili sayfasında yer alıyor. Sunucu Kadir Ezildi’nin ve yarışmacılarında zaman zaman dış ses diye hitap ettiği ancak isim vermediği kişi hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Temizlik Benim İşim’de Dış Ses Görüntü Verdi!

Temizlik Benim İşim’in dış ses görevini yapan kişinin her ne kadar ismi bilinmese de ve her hangi bir yerde kendisiyle ilgili bilgi bulunmasa da programın bir yerinde kameralara yakalandı. Yarışmacının çekildiği evlerin birinde hemen kameramanın arkasında yer alan dış sesin adı sanı her ne kadar bilinmese de artık bir fotoğrafı ve yakın zamanda bu dış sesin kimliğiyle ilgili bilgide elde edilecektir. Bizde canlıtv olarak o zaman takipçilerimizi mutlaka Temizlik Benim İşim’in dış sesinin kimliği konusunda bilgilendireceğiz.

28-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar