Temizlik Benim İşim Kim Birinci Oldu? 18 Ekim Cuma!

Temizlik Benim İşim Kim Birinci Oldu? 18 Ekim Cuma!
Fox Tv'de hafta içi her gün yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği Temizlik benim işim'de 14 - 18 Ekim arası kazananı belli oldu. İşte detaylar!

Fox Tv’de hafta içi her gün yayınlanan ve seyircilerin beğeniyle ve heyecanla takip ettiği Temizlik Benim İşim her hafta birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacılarla büyük ödül için yoluna devam ediyor. Her hafta Cuma günleri o haftanın birincisinin belli olduğu ve büyük ödül olan 10 bin liraya ulaştığı yarışma temizlik tutkunu yarışmacılara verilen rastgele evlerin en iyi bir şekilde temizlenmesi formatı üzerine kurulu. Yine yarışmacıların birbirinin temizliğine oy verdiği ve toplanan puanların Cuma günü hesaplanarak birincinin seçildiği yarışmanın 14 – 18 Ekim arası kazananı belli oldu. Büyük çekişmelere ve heyecana sahne olan beş günün sonunda 10 bin liralık büyük ödülü herkesin en büyük rakip olarak gördüğü isim kazandı. İşte detaylar!

Temizlik Benim İşim 14 – 18 Ekim Kazananı Belli Oldu!

Fox Tv’de hafta içi her gün ekranlara gelen ve Kadir Ezildi’nin sunduğu yarışmanın 14 – 18 Ekim arası kazananı belli oldu. Mehmet aslan, Güzin Yaman, Meral Pazar, Gülseven Tümer ve Asiye katıldığı yarışmanın son gününde Gülseven Tümer yarıştı. Heyecanla geçen yarışmanın sonunda Gülseven’in temizliğine Güzin 3 puan, Asiye 2 puan, Mehmet 3 puan ve Meral 2 puan verdi. Stratejilerin, puan hesaplamalarının, taktiklerin ve gruplaşmaların konuşulduğu yarışma aynı zamanda rakiplerin birbirini suçlaması ve kıyasıya eleştirmesine de sahne oldu. Ancak gün sonunda kazanan isim Meral Pazar’dan bir puan daha fazla alan Asiye olurken aynı zamanda 10 bin liranın da sahibi oldu.

Meral Tümer Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Temizlik Benim İşim’de 14 – 18 Ekim arası haftanın galibi Asiye’den sadece bir puan daha az alan ve herkesin kendi hakkını yediğini iddia eden Meral Tümer gözyaşlarına hakim olamadı. Kendisinin temizliğinin çok iyi olduğunu sadece temizlik yaptığı evin çok kötü durumda olduğu için bunun fark edilmediğini ve yarışmacıların kendisine hak etmediği puanları verdiğini belirten Meral bir puanla kaybettiği için çok üzgün olduğunu belirtti. Bunun üzerine kazandığı için mutlu olamadığını belirten Asiye aldığı ödülü Meral’a vermek istedi ancak diğer yarışmacıların bu ödülü Asiye’nin kazandığını belirtmesi üzerine Asiye bu tavrından vazgeçerek ödülünü vermeyi düşünmediğini belirtti. Kıyasıya rekabet sonunda 14 – 18 ekim arası Temizlik Benim İşim’de kazanan asiye oldu ve 10 bin liralık büyük ödüle ulaştı.

19-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar