Temizlik Benim İşim kim birinci oldu? (15 Kasım Cuma)

Temizlik Benim İşim kim birinci oldu? (15 Kasım Cuma)
Temizlik Benim İşim 15 Kasım Cuma günü haftanın birincisi kim oldu? İşte bu haftanın birincisi ve detaylı bilgiler haberimizde...

Temizlik Benim İşim yarışmasında 15 Kasım Cuma günü haftanın birincisi belli oldu. Pazartesi gününden Cuma gününe kadar yarışmacılarla mücadele eden Kadir Ezildi, yarışmacıların verdikleri puanın üzerine kendi değerlendirme puanını vererek son noktayı koydu. Peki, Temizlik Benim İşim 15 Kasım Cuma günü haftanın birincisi kim oldu? İşte bu haftanın birincisi ve detaylı bilgiler

Temizlik Benim İşim kim birinci oldu? (15 Kasım Cuma)

Fox Tv’de yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışması, ekranların en temiz yarışma programı.  Hafta içi her gün yayınlanan yarışma programında bugün hafta birincisi için oylama vardı. 15 Kasım Cuma günü haftanın birincisi Kadir Ezildi’nin de puanını vermesinin ardından belli oldu. Haftanın son gününde son oylamaları yapan yarışmacılar, Gülfer’e puanlarını verdikten sonra haftanın birincisi için Kadir Ezildi’nin puanlarını bekledi.

Yoksa Güler Hanım mı birinci?

Hafta içi 5 gün boyunca gittikleri evleri temizleyen yarışmacılar her gün birbirlerine puan vererek değerlendirme yapıyorlar. Temponun gittikeç arttığı Temizlik Benim İşim’de her hafta sonu olduğu gibi bugün de değerlendirmeler yapıldı ve haftanın birincisi belli oldu. Temizlik Benim İşim yarışmasında kimin kazandığınıyarışmanın sunucusu Kadir Ezildi açıkladı. Her Cuma olduğu gibi 15 Kasım Cuma yani bugün Temizlik Benim İşim yarışması birbirinden ilginç temizlik mücadelesine tanık oldu ve haftanın birincisi belli oldu. Haftanın son günü olan Cuma günü yarışmacıların birbirlerine verdiği oylar şöyle gerçekleşti.

İşte Puanlar!

Gülfer’e Yasemin’den 2 puan, Hülya’dan 2 puan, Sevgi’den 1 puan, Gözde’den 3 puan geldi. Sonuç olarak Kadir Ezildi’den 6 puan alarak haftanın sonuncusu olan yarışmacılar Gözde ve Yasemin olurken, yine Kadir Ezildi’den 8 puan alan Hülya ve Gülfer birinci oldu. Böylece Hülya ve Gülfer 10 bin TL ödülü paylaştılar. Canlitv olarak iki yarışmacıyı da kutluyoruz.

Temizlik benim işim yarışmacı nasıl yapılır?

Programı Kadir Ezildi sunuyor. Temizlik Benim İşim yarışması için yarışmacı ve kirli ev başvurusu birkaç adımda gerçekleşiyor. Yarışmaya başvurmak için Fox Tv'nin internet sitesi üzerinde yer alan formu doldurmak gerekiyor. Başvuru esnasında sizden bazı bilgiler isteniyor. Bu bilgileri aşağıya sıralayalım.

Ad ve soyadınız, e-posta, telefon, cinsiyet, adres, doğum tarihi, meslek bilgileri,

Bunları doldurduktan sonra “kendinizi üç kelime ile anlatır mısınız?, temizlik konusunda ne kadar iddialısınız?” sorularına samimi cevap vermeniz gerekiyor. Yarışma’ya katılmak için en az 18 yaşında olmalısınız. Ancak 18 yaş altı başvurularda velilerinin yazılı ve ıslak imzalı onayı gerekiyor.

15-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar