Beste Açar Üçüncü Kez Evlendi

Beste Açar Üçüncü Kez Evlendi
Hayata veda eden ve Türkiye’nin en önemli şarkıcılarından biri olan Kayahan’ın kızı Beste Açar üçüncü kez nikah masasına oturdu ve nikah kıydı.

Magazin ve ünlüler dünyasında yaz aylarının gelmesiyle birlikte nişan ve evlilikler artmaya başladı. Pek çok ünlü isim yaz aylarında yapmak için erteledikleri düğünlerini ve nişanlarını yapmaya başladılar. Geçtiğimiz şubat ayında evlilik için hazırlandığı isimden olaylı bir şekilde ayrılan ünlü şarkıcı Kayahan’ın kızı Beste Açar hemen akabinde yeni bir aşka yelken açmış ve gönlünü Evren Bölek’e kaptırmıştı. Daha önce iki kez evlenen ünlü isim üç aydır aşk yaşadığı Evren Bölek ile nikah masasına oturdu ve yeniden evlendi. Magazin ve ünlüler dünyasında da şaşkınlık yaratan evlilik haberi ünlü isimlerin ailelerinin de katılımıyla gerçekleşti. 1995 Türkiye 3. Güzeli olan Beste Açar’ın nikah fotoğrafları magazin ve sosyal medyada paylaşıldı.

3. Kez Nikah Masasına Oturdu

1995 yılında gerçekleştirilen güzellik yarışmasında Türkiye 3. Güzeli seçilen ve daha önce iki kez evlenen ve ayrılan Beste Açar üç ay önce birlikte olmaya başladığı Evren Bölek ile nikah masasına oturdu. Ünlü şarkıcı Kayahan’ın en büyük kızı olan Beste Açar üç aylık bir tanışıklık sürecinin sonunda Evren Bölek ile evlenmeye karar verdi ve çiftin nikahları geçtiğimiz gün kıyıldı. Üçüncü kez nikah masasına oturan Beste Açar’ın bu son dakika evliliği magazin basınında gündem oldu. Beste Açar nikahının kıyıldığı Evren Bölek’in eski eşinin “aldatıldım, Beste 4 haftalık hamile. Ben beş sene hamile kalamadım. Evren Bey’de sıkıntı vardı” şeklindeki açıklama üzerine davaya hazırlandığını ifade etmişti. Ayrıca Beste Açar yeni bir çocuk isteyip istemediği sorusuna da “kısmet ama kızım olmasını isterim” şeklinde cevap vermişti.

Beste Açar Kimdir?

Magazin dünyasının tanınan isimlerinden biri olan ve daha önce iki kez evlenip boşanan ve 3. Kez Evren Bölek ile nikah kıyan Beste Açar usta şarkıcı Kayahan’ın kızıdır. 1974 yılında dünyaya gelen beste Açar ilk olarak Tayfun Duygulu ile evlenmiş ve boşandıktan sonra da Onur Berberoğlu ile evlenmişti. İkinci evliliğinden de ayrılan Beste Açar 1995 yılında katıldığı güzellik yarışmasında Türkiye 3. Güzeli seçildi. Daha önceki evliliklerinden bir çocuğu olan ünlü şarkıcı Kayahan’ın kızı Beste Açar zaman zaman magazin basını ve sosyal medyanın gündemine geliyor.

03-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar