Şarkıcı Aylin Coşkun koronavirüse yakalandı

Şarkıcı Aylin Coşkun koronavirüse yakalandı
Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun koronavirüse yakalandı. Pandemi boyunca çok dikkatli davrandığını söyleyen Aylin Coşkun, "Bir dikkatsiz hepimizi yaktı" dedi.

Covid- 19 pandemisi devam ederken yeniden vaka artışlarının yaşanmaya başladı. Magazin dünyasının yakından tanıdığı şarkıcı Aylin Coşkun da bu süreçte koronavirüse yakalanan ünlülerden biri oldu. Ünlü iş insanı Volkan Aslan ile evli olan Coşkun, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bir süredir tüp bebek tedavisi gören Aylin Coşkun'un bu süreçte koronavirüse yakalanması ailesi ve kendisin endişelendirdi. Aylin Coşkun pandemi sürecinde çok dikkatli davrandığını fakat bir dikkatsiz vatandaş yüzünden koronavirüse yakalandığını söyledi.

Aylin Coşkun: Dikkatsizin biri yaktı hepimizi

Koronavirüs salgını devam ediyor. Son günlerde yaşanan vaka artışları da endişelerin artmasına neden oluyor. Koronavirüse yakalanan isimlerden biri de ünlü şarkıcı Aylin Coşkun oldu. Sosyal medya hesabından test sonucunu paylaşan Coşkun, kendisiyle teması olanların test yaptırmasını istedi. Aylin Coşkun paylaşımında, "Covid testim pozitif ne yazık ki. İlk çıktığı günden beri sebzelerini eldivenle tutup yıkayan biri olarak dikkatsizin biri yaktı hepimizi tek duam anneme meleğe bulaşmamış olması. Neyse nasipten ötesi yokmuş. Lütfen benimle temasta olanlar test yaptırsın. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Aylin Coşkun'a sanatçı dostlarından 'geçmiş olsun' mesajı

Aylin Coşkun Covid- 19 test sonucunu sosyal medya hesabından paylaştı. Coşkun'un paylaşımına ünlü isimlerden geçmiş olsun mesajları yağdı. Şarkıcı Hande Yener, "Allah’ın izniyle hiç bşy olmayacak Bitanem benim" yorumu yaptı. Şarkıcı Tuğba Özerk, "Çok geçmiş olsun canım benim" paylaşımı yaparken Pınar Dilşeker de "Acil şifalar canım, inşallah tez zamanda atlatırsın, çok geçmiş olsun" yorumunda bulundu.

Aylin Coşkun tüp bebek tedavisi görüyordu

Koronavirüse yakalandığını duyuran Aylin Coşkun ve Volkan Aslan çifti uzun süredir bebek sahibi olmak istiyor. Bebek sahibi olamayan çiftin bir süredir tüp bebek tedavisi gördüğü biliniyordu. Aylin Coşkun konuyla ilgili konuşmuştu. Coşkun, "Olmuyor, şu an deniyoruz. 16 kilo aldım. Tedaviler devam, herkesten dua istiyorum. 1,5 yıldır çok uğraşıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Aylin Coşkun koronavirüse yakalanınca da sevenlerinden dua istedi. Biz de canlitv.com olarak Aylin Coşkun'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz…

16-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar