Teşkilat Dizisine Yeni Bir İsim Katıldı

Teşkilat Dizisine Yeni Bir İsim Katıldı
TRT1'in heyecanla beklenilen yeni dizisi Teşkilat, kadrosuna yeni bir oyuncuyu daha dâhil etti. Bir çok önemli projede yer almış bu oyuncu acaba kim?

TRT1’in heyecanla beklenen Teşkilat isimli dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Çekimlerinin Ankara’da yapıldığı dizinin yayın tarihi ise henüz açıklanmasa da, kadrosu yavaş yavaş açıklanmaya başladı. İşte diziye yeni katılan oyuncumuz ve daha fazlası.

 

Kadroya Kim Katıldı?

    Kendisini, Söz dizisinde ‘Yarbay Erdem’ olarak gördüğümüz usta oyuncu Nihat Altınkaya, ‘Teşkilat’ kadrosuna dâhil olan yeni ismimiz. Ayrıca kadroda ki diğer bir isim Derya Baysal, zamanında Söz dizisinde Savcı Derya karakterine can veriyordu. Bu şekilde iki oyuncu tekrardan aynı projede rol alma fırsatını yakaladılar. Hatırlamak isteyenlerimiz için, isterseniz birde Nihat Altınkaya’nın, eskiden rol aldığı projelere bakalım.

Nihat Altınkaya Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Nihat Altınkaya’nın geçmişi oldukça olumlu ve kaliteli projelerle dolu. Birbirinden önemli yapımlarda rol alan 41 yaşındaki yetenekli oyuncuyu en son Söz dizisinde görmüştük. Rol aldığı diğer diziler ise; Karadayı, Medcezir, Yaprak Dökümü, Kahramanlar, Kırmızı Işık, Elimi Bırakma, Dudaktan Kalbe, Menekşe ile Halil, Kara Para Aşk, Binbir Gece ve Kurtlar Vadisi.

  Dediğimiz gibi, kadro yeni yeni şekillenmeye başladı ve her geçen gün yeni bir isimin daha kadroya katıldığı duyuyoruz. Takip edemeyenler için isterseniz, dizinin güncel kadrosunda kimler varmış bir bakalım.

Kadroda Kimler Var?

   Son gelen haberler doğrultusunda dizinin güncel kadrosu; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Eneshan Nalbant, Mesut Akusta, Atılay Uluışık ve tabi ki son olarak Nihat Altınkaya olarak açıklandı. TİMS&B’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın yer alıyor. Dizinin senaristi ise Ethem Özışık olarak açıklandı. Hazır dizinin kadrosu hakkında bilgi vermişken, isterseniz birde konusuna göz atalım.

 

Teşkilat Dizisi Konusu

 Dizinin konusu genel olarak; milli istihbarat teşkilatı içerisinde bulunan özel bir ekibin yaşadıkları zorlukları, aşk hikâyelerini, sıcak çatışmaları ve bunun gibi konulara ele alacağını öğrenmiştik. Dizinin ilk üç bölümü şuanda çekilmiş durumda. Çekimlerinin Ankara’da yapıldığı dizi, çok yakın bir tarihte izleyicisi ile buluşmayı beklerken, bizlerde diziyi dört gözle bekliyoruz.

29-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler