Teşkilat Dizisinin Ünlü Oyuncusu Koronavirüse Yakalandı

Teşkilat Dizisinin Ünlü Oyuncusu Koronavirüse Yakalandı
TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen başarılı dizi Teşkilat’ta Hulki karakterini canlandıran başarılı oyuncu Nihat Altınkaya koronavirüse yakalandı.

TRT 1 ekranlarının henüz başlayan ve dün akşam 7. Bölümüyle ekrana gelen başarılı dizisi Teşkilat kanalın diğer dizilerinin başına gelen koronavirüs belasıyla tanıştı ve dizide yer alan oyunculardan birinde covid – 19 testi pozitif çıktı. Daha önce Benim Adım Melek, Gönül Dağı, Uyanış Büyük Selçuklu ve Masumlar Apartmanı dizilerinde de koronavirüs görünen kanalın Pazar akşamları ekrana gelen ve ilk bölümünden itibaren liderliğe oturan dizisi Teşkilat’ta da koronavirüs vakası görünmüş oldu. İstihbarat örgütleri arasındaki amansız mücadeleyi ve çatışmayı anlatan ve Türkiye’nin milli menfaatleri doğrultusunda yapılması gerenleri yapan bir ekibin hikayesini anlatan dizide başarılı oyuncu Nihat Altınkaya koronavirüse yakalandı. Dizide sevilen ve ana kadrodan bir karakter olan Hulki’yi canlandıran Nihat Altınkaya’nın test sonucunun pozitif çıkmasıyla birlikte başarılı oyuncu karantinaya alınarak evinde dinlenmeye çekildi. Dizinin çekimleri ise durduruldu.

Koronavirüs Teşkilat’ı da Vurdu

TRT 1 ekranlarında henüz yeni başlayan ve TİMS & B prodüksiyon tarafından hazırlanan Teşkilat dizisine nazar değdi. Dizi ilk başladığı günden itibaren reytinglerde ilk sıraya yerleşerek kanalın başarılı yapımları arasına girmişti. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yaşadıklarını hikayeleştirerek ele alan dizi ülke için canını esirgemeyen ve bu uğurda ana, baba, evlat ve eşlerinden bile vazgeçen bir grup özel ajanın hikayesini konu alıyor. Dizi başka istihbarat örgütleriyle ve terör örgütleriyle mücadeleyi anlatırken aynı zamanda bu ekipteki kişilerin insani yönlerini de ele alıyor. Ancak ne yazık ki başarılı dizi sektörde pek çok dizinin başına gelen koronavirüsle tanıştı. Setin tatil edildiği dizide bütün çalışanlara ve oyunculara ikinci bir kez koronavirüs testi yapıldı. Koronavirüs teşhisi konulan başarılı oyuncu Hulki karakterini canlandıran Nihat Altınkaya ise karantinaya alındı ve evinde dinlenemeye çekildi. Başarılı oyuncunun durumunun iyi olduğu öğrenilirken dizinin çekimlerine ise ara verildi.

Teşkilat 7. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1’in başarılı dizisi Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan 7. Bölümünde ekip Hulki’yi sağ salim kurtarmıştır ve bu sırada da SİHA’larla terör örgütüne ve Fadi’ye büyük bir zarar verdirmiştir. Fadi bu saldırıda elinden yaralanırken intikam almak için masum insanları hedef almaya devam etmiş ve Hulki’nin hastanede ameliyat olan babasını zehirleyerek öldürmüştür. Üstelik bu suikastı Serdar’ın evlenme teklif ettiği Ceren yapmıştır. Hulki’nin gözleri önünde ölen babası bütün ekibi derinden üzmüştür.

19-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar