İddialı Dizi Final Yapıyor

İddialı Dizi Final Yapıyor
Show Tv’nin sezona büyük umutlarla başlayan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimleri barındıran iddialı dizisi Alev Alev 26. Bölümde final yapma kararı aldı.

Bu sezon televizyonlarda yayınlanan ve yeni başlayan dizilerden pek çoğu ne yazık ki büyük hayal kırıklığı yarattı. Büyük umutlar ve hazırlık süreçlerinden sonra birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadroları ve milyonluk bütçeleriyle sete inen ve çekimlerine başlayan diziler ne yazık ki ilerleyen süreçte bu büyük coşkularını kaybetmeye ve sönükleşmeye başladılar. Diziler aldıkları düşük reytinglerle hem kanal hem yapım şirketi hem de seyirci yönünden büyük hayal kırıklıkları yaşattılar ve ardından mecburen final yapmak durumunda kaldılar. Bu sezon başlayan dizilerden biri olan ve iddialı konusu ve oyuncu kadrosuyla ilk başlarda seyircinin de ilgisini çeken ancak ilerleyen süreçte yavaş yavaş seyirci kaybetmeye ve reytinglerinde düşüşler yaşamaya başlayan dizilerden biri de Alev Alev oldu. Show Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen dizi ne yazık ki bekleneni karşılayamadı ve sonunda o da final ararı alan yapımlar arasına atıldı.

Alev Alev 2 Bölüm Sonra Final Yapıyor

Show Tb ekranlarında seyirciyle buluşan ve Perşembe akşamları ekrana gelen Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisi için final kararı alındı. Başladığı ilk zamanlar büyük ilgi gören dizi ne yazık ki ilerleyen süreçte seyircinin isteklerini karşılayamadı ve reytinglerinde büyük kayıplar yaşadı. Hal böyle olunca da yapım şirketi ve kanal dizi için kaçınılmaz kararı aldı ve final yapmasına karar verdi. Dizinin daha önce belirlenen sezon sonu final kararı ise öne çekilerek 26. Bölümde final yapmasına karar verildi. Son olarak 24. Bölümü yayınlanan dizinin böylece 2 bölüm sonra final yapacağı açıklandı.

İddialı Kadro Tutunamadı

Show Tv ekranlarında başlayan ve Demet Evgar, Dilan Çiçek deniz, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan, Cem Bender gibi ünlü isimleri bir araya getiren ve bir yangın sonrası üç kadının değişen hayatlarını konu alan Alev Alev Perşembe akşamları ekrana geliyordu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldı diziyi Ay yapım hazırlıyordu. Dizinin kötü giden reytingleri en sonunda final yapması kararıyla nihayetlendi ve dizi 2 bölüm sonra 26. Bölümde final kararı aldı. Böylece sezona iddialı bir kadro ve iddialı bir hikayeyle başlayan Alev Alev’de erken final yapan diziler arasına girdi.

19-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar