Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç karakteriyle ilgili son noktayı koydu

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç karakteriyle ilgili son noktayı koydu
Behzat Ç karakterini efsaneleştiren isim Erdal Beşikçioğlu dizinin yeniden çekilmesiyle ilgili kararını açıkladı. Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç karakteriyle ilgili son noktayı koydu.

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu katıldığı bir programda Behzat Ç ile ilgili merak edilen kararını açıkladı. Yeni dönemde Star Tv'de yayınlanacak Kağıt Ev dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Beşikçioğlu Behzat Ç kararını seyirciyle paylaştı. Jülide Ateş'ın hazırladığı ve Gain adlı dijital platformda yayınlanan 40+ programına katılan Erdal Beşikçioğlu çok özel açıklamalarda bulundu. Erdal Beşikçioğlu'nun canlnadırdığı efsaneleşen karakter Behzat Ç'nin yeni bölümlerinin çekilmesi talebi sık sık gündeme geliyordu. Erdal Beşikçioğlu programda bu konu hakkında son noktayı koydu.  

Erdal Beşikçioğlu neden Behzat Ç'de olmayı istemediğini açıkladı

Star Tv'de bugün yayınlanmaya başlanacak Kağıt Ev dizisinde Nur Fettahoğlu ile başrol oynayan Erdal Beşikçioğlu Jülide Ateş'in sorduğu soruları cevapladı. Beşikçioğlu, dizinin hayranları tarafından da merak edilen Behzat Ç ikinci sezonun neden çekilmediği sorusuna da açıklık getirdi. Beşikçioğlu, "Serdar Akın'ın çekmeyeceğini öğrendim. Memduh Başkan'ın olmayacağını öğrendim. Bunlar çok önemli karakterler. Bütün işin aslında karakterini oluşturan unsurlar. O zaman dedim yani böyle ise ben de olmak istemiyorum, beni de affedin dedim" ifadelerini kullandı.

Erdal Beşikçioğlu: Behzat Ç olarak Saygı'da oynayabilirdim

Usta sanatçı Erdal Beşikçioğlu sözlerine şöyle devam etti; "Emrah'ın (Serbest) onayının alınması gerektiğine inanıyorum, eser sahibi olarak. Karakterleri yaratan kişi olarak. Yapım firması tarafından Emrah'ın onayının alınmadığını öğreniyorum. Böyle olunca zaten etik bir değerle başlamıyorsunuz. Etik bir değerle başlamadığınız için de o işin ruhunu tekrar aynı pozisyona getirmeniz mümkün değil. O yüzden, ben bir şey yaptım, bundan sonra siz ne yapacaksanız lütfen onu yapın. Bensiz devam edebilirsiniz dedim. Onlar da zaten Saygı'yı çektiler. Ama Saygı'yı çekerken bana Saygı'da oynamak ister misin diye sormadılar. Behzat Ç olarak. Eğer Saygı'da Behzat Ç bir karakter olarak girmesi istenseydi tabii ki seve seve girerdim. Çünkü başka bir etkileşim." Behzat Ç hayranlarının merakla beklediği karar Erdal Beşikçioğlu tarafından açıklanmış oldu.

19-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar