Teşkilat’ta Şok Ayrılık

Teşkilat’ta Şok Ayrılık
Üç sezondur TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve reytinglerde ilk sıralarda yer alan Teşkilat’ın kadın başrolü diziye veda etti.

Son üç sezondur Pazar akşamlarına damgasını vuran ve her zaman ilk sıralarda yer alan TRT 1 dizisi Teşkilat seyircinin heyecanla ve beğenerek izlediği yapımlardan biri oldu. İlk sezonundan itibaren heyecanla seyredilen dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ünlü ve güzel oyuncu deniz Baysal Yurtçu dizide Zehra karakteriyle Teşkilat içinde kurulan ekibin ayrılmaz bir parçası oldu. Idealleri için geride kızını ve ailesini bırakarak gözünü dahi kırpmadan ölüme giden Zehra seyirci tarafından çok sevildi. Zehra karakterine hayat veren deniz baysal Yurtçu ise dizinin en çok sevilen ve beğenilen oyuncuları arasında yer aldı. Üç sezondur seyirciyle o kadar iyi bir bağ kurdu ki seyirci onun diziden ayrılacağına hiç ihtimal vermedi. Ancak beklenmeyen oldu ve Deniz Baysal Yurtçu Teşkilat’tan ayrıldı.

Duygusal Veda

Oyuncu Deniz Baysal Yurtçu Teşkilat’tan ayrılırken sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayınladı. Oyuncu paylaşımında “benim için kolay değil. Nasıl kısa yazabilirim anlatabilirim bilmiyorum ama bir yolun daha sonuna geldik. Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat. Bu yolculukta 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım her birinizi çok seviyorum. Bir kusurum olduysa affola. Benim için bitmiş olsa da her daim yanınızdayım. Unutulmaz anılar yaşadık hep birlikte. Ne mutlu bana yolunu her zaman açık olsun. Ve siz kıymetli izleyicilerimiz... 3 Sezon boyunca verdiğiniz her destek, yaptığınız her eleştiri için teşekkür ederim. Iyi ki varsınız. Nasıl veda edebileceğimi bile düşünmemiştim açıkçası. Teşkilat’tan bir Zehra Balaban geçti. Ağlamıyorum gözüme hançer kaçtı” ifadelerini kullandı.

Murat Yıldırım’dan Veda Mesajı

Dizinin başrol oyunsularından olan ve diziye üçüncü sezon katılan oyuncu Murat Yıldırım Deniz Baysal Yurtçu’nun ayrılması dolayısıyla sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı. Oyuncu paylaşımında “Deniz, can dostum... İyi ki bu projeyi kabul edip seninle oynadım, iyi ki sen Zehra oldun. En iyi tarafı da senin gibi bir dostum oldu. Ne güzel bir oyuncusun, yolun açık olsun” ifadelerini kullandı. Oyuncunun paylaşımına deniz baysal Yurtçu ise “iyi ki... Proje bazlı değil, ömürlük... Her daim yanındayım canım dostum. Benimle paylaştığın tüm güzel şeyler için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

28-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar