Yasak Elma 165. bölüm izle

Yasak Elma 165. bölüm izle
Yasak Elma 165. bölüm izle; 6 Şubat 2023 Pazartesi akşamı 165. Bölümüyle ekrana gelen Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma saat 20.00’da Fox Tv’de.

Yasak Elma 165. bölüm izle; 6 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’da 165. Yeni bölümüyle ekrana gelen Medyapım imzalı efsane yapım Yasak Elma ekran yolculuğuna devam ediyor. Her bölümü ayrı bir olay olan ve her bölüm seyirciyi ekran başına toplamayı başaran pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Yasak elma 6 sezondur kendi günü ve kendi saatinde seyirciyle buluşuyor. Yapım şirketinin 7. Sezon için de çalışmalara başladığı ve yaz aylarında Disney Plus’ta sinema filmi versiyonuyla ekrana gelen Yasak Elma’nın oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval sam ve Murat Aygen başrolü paylaşıyor. Reytinglerde pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan ve kanalı Fox Tv’yi mutlu eden yapım Dram türünde ele alınıyor ve entrika, güç, aşk ve para konularını ele alıyor. Fenomen dizi Yasak Elma 165. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

Yasak Elma 164. Bölümde Neler Yaşandı?

Medyapım tarafından hazırlanan ve 6. Sezonunda olan Yasak Elma Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Aldığı reytinglerle kanalının başarısına başarı katan dizinin yayınlanan son bölümünde, Selim, Kumru hakkındaki gerçeği öğrenmiştir. Bu konuda onun en büyük destekçisi Zeynep’tir. Selim, Kumru’ya itirafta bulunması için bir şans tanır ancak Kumru buna cesaret edemez. Bunun üzerine Selim, Kumru’dan intikam almaya karar verir. Bu arada Yıldız ile Ender ortak düşmanları Julia’ya karşı birleşir ancak ikilinin geçmişte yaşadıkları birbirine güvenmelerini zorlaştırmaktadır.

Yasak Elma 165. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve 6 sezondur pazartesi akşamlarının değişmeyen dizisi olan Yasak Elma bu sezonda başarısını sürdürüyor. Dizinin her bölümü olay olurken yeni bölüm diziye dahil olan yeni karakter ile dizinin efsane ismi Yıldız arasında beklenmedik bir aşk yaşanmaya başlar. İkilinin yakınlaşması hikayedeki tüm dengeleri sarsarken Yıldız bu ilişkinin nereye gideceğini bilmemektedir. Öbür taraftan Julia Yıldız ve Ender için tehlike olmaya devam etmektedir. İkilinin bu ortak düşmanlarına karşı birleşmekten başka şansları yoktur. Ender ise her şeye rağmen kazanmak ve gücü eline geçirmek için her şeyi yapmaktadır. Medyapım imzalı efsane yapım Yasak Elma yeni bölümüyle 6 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’da Fok Tv ekranlarında.

05-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar