Tetikçinin Oğlu yayın günü değişti

Tetikçinin Oğlu yayın günü değişti
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve MF Yapım tarafından hazırlanan yeni dizi Tetikçinin Oğlu hangi gün yayınlanacak?

03 Medya ve Same Film ortaklığında hazırlanan ve çekimleri Muğla’nın Bodrum İlçesinde devam eden yeni dizilerden Tetikçinin Oğlu özellikle oyuncu kadrosu ile dikkatleri çekiyor. Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın ve Emre Ayberk’in yer aldığı dizinin senaryosunu ise Gökhan Horzum kaleme alıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizi daha önce Perşembe akşamları ekrana gelecek diye duyurulmuş ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı. Kanalın iddialı ve reyting beklediği yapımlardan olan Tetikçinin Oğlu’nun yayın günü sonunda duyuruldu. Tanıtımlarıyla dikkatleri çeken ve kadrosunda birbirinden ünlü ve usta isimlerin yer aldığı dizi şimdiden büyük merak konusu oldu. Yapımcılığını Saner ayar ve Ömer Durak’ın yaptığı dizinin yayın günü ise Salı olarak duyuruldu. Dizinin ilk bölüm yayın tarihi ise 11 Nisan Salı olarak açıklanan dizi merakla bekleniyor.

İlk Bölüm 11 Nisan Salı Akşamı Yayınlanacak

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve MF yapım tarafından hazırlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın yer alıyor. Çekimleri Bodrumda devam eden dizi Çukur dizisinin de senaristi olan Gökhan Horzum tarafından kaleme alınıyor. Dizide suç, mafya, aile ve dram konuları ele alınıyor. Kırk yıllık iki dost olan Korkmaz ile İskender’in hikayesine odaklanan dizide İskender’in oğlu bir kaza sonucu hayatını kaybeder. Bu olaydan suçlanan ise Korkmaz’ın yıllar önce kaybettiği ve yıllardır aradığı oğlu Metin’dir. İskender oğlunun katilini bulma işini Korkmaz’a verir. Korkmaz kırk yıllık arkadaşının oğlunu öldürenin kendi oğlu olduğunu bilmeden aramaya başlar. Gerçeği öğrendiği an ise dostuyla oğlu arasında kalacaktır. Merak ve heyecanla beklenen dizinin ilk bölüm tarihi 11 Nisan olarak açıklandı. Dizi 11 Nisan’dan itibaren her Salı yeni bölümleriyle Fox Tv’de ekrana gelecek.

Tetikçinin Oğlu oyuncuları kim?

03 Medya ve Same Film ortaklığında hazırlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Şevket Çoruh (İskender), Timuçin Esen (Korkmaz), Genco Özak (Metin), Sezin Akbaşoğulları (Huri), Serhat Kılıç (Esat), Bahar Şahin (Sibel), Esra Kızıldoğan (Nursel), Aybike Turan (Kiraz), Kaya Akkaya (Sarp), Baran can Eraslan (Yunus) ve konuk oyuncular, Hilmi Cem İntepe (Yiğit) ve Nükhet Duru (Ayla) yer almaktadır.

31-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar