Tetikçinin Oğlu’nun afişi yayınlandı

Tetikçinin Oğlu’nun afişi yayınlandı
Gökhan Horzum'un kaleme aldığı; Timuçin Esen, Şevket Çoruh ve Serhat Kılıç’ın başrollerini paylaştığı mafya dizisi Tetikçinin Oğlu’nun merak ve heyecanla beklenen afişi yayınlandı.

Fox Tv’nin mafya ve aksiyon dizisi Tetikçinin Oğlu izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. O3 Medya ve Same Film’in yapımcılığını üstlendiği Tetikçinin Oğlu'nun merakla beklenen afişi yayınlandı. Timuçin Esen, Şevket Çoruh ve Genco Özak’ın başrollerini üstlendiği dizi önümüzdeki ay yayına girecek. Dizi severler merak ediyor, Fox Tv’nin iddialı yapımı Tetikçinin Oğlu konusu nedir? Oyuncu kadrosunda hangi ünlü oyuncular yer alıyor? Şimdi detaylar

Tetikçinin Oğlu’nun afişi yayınlandı

Q3 medya ve Same Film’im yapımcılığını, Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek'in yönetmenliğini üstlendiği Tetikçinin Oğlu izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Ünlü senarist Gökhan Horzum'un kaleme aldığı; Timuçin Esen, Şevket Çoruh ve Serhat Kılıç’ın başrollerini paylaştığı Tetikçinin Oğlu’nun merakla ve heyecanla beklenen afişi yayınlandı. Bazı yaralar kabuk bağlamaz mattosuyla yayınlanan afiş yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada en çok beğenilen ve yorum yapılan konulardan biri olmayı başardı.   

Tetikçinin Oğlu konusu nedir?

Uzun yıllardır birbiriyle çok iyi dost olan Korkmaz ve İskender, bir şekilde yolları kesişen oğulları yüzünden karşı karşıya gelirler. Oğlu Yiğit’i kaybeden İskender, şok olur ve oğlunun katilini aramaya başlar. Deliller Korkmaz’ın oğlu Metin’i gösterir. 22 yıldır kayıp olan oğlu Metin’in katil olma ihtimali Korkmaz’ı çılgına döndürür. Bir yandan oğlunun bulunması diğer yandan can dostu İskender’in oğlu Yiğit’in katili olma ihtimali Korkmaz’ı çıkmaza sürükler. İskender ve can dostu Korkmaz artık birer hasımdır. Eski hesaplar bir kez daha gün yüzüne çıkacaktır.

Kadro usta oyunculardan kuruldu

Ülkemizde rağbet gören mafya dizilerinden biri olarak Muğla’nın Bodrum ilçesinde çekilen dizinin başrollerini Şevket Çoruh (İskender), Timuçin Esen (Korkmaz) ve Serhat Kılıç paylaşıyor. Kurtlar Vadisi ile başlayan, EDHO ve Çukur dizileriyle devam eden mafya türünün son örneği olarak Fox Tv’de yayınlanmaya hazırlanan dizide şu isimler yer alıyor.

Timuçin Esen (Korkmaz)

Şevket Çoruk (İskender)

Genco Özak (Metin)

Serhat Kılıç

Sezin Akbaşoğulları

Bahar Şahin

Esra Kızıldoğan

Baran Can Eraslan

Hilmi Cem İntepe

24-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar