Ercan Taner’in Bu Kararı Çok Konuşulacak!

Ercan Taner’in Bu Kararı Çok Konuşulacak!
Ünlü futbol Spikeri Ercan Taner önce çalıştığı kurum olan beIN Sports’tan istifa etti ardından da bir daha maç anlatmayacağını açıkladı. İşte detaylar!

Türk Futboluna adını yazdıran isimlerden biri oldu Ercan Taner. Uzun yıllar önce başladığı futbol maçı spikerliğiyle o kadar ün saldı ki hemen herkes tarafından tanınan biri haline geldi. Heyecanı, coşkusu, özellikle gol sevincini öyle yoğun yaşadı ki dinleyenler bile kendini maçın içinde sandı. Birçok kişi futbolu onunla sevdi ve yaşadı. Ercan Taner’de bu sevgiyi futbol anlatımı ve futbolla ilgili bilgi birikimiyle destekledi. Son olarak ünlü futbol spikeri Ercan Taner Türkiye Süper Lig maçlarının yayın hakkını alan beIN Sports’la anlaştı ve maç anlatımını ve yorumlarını burada sürdürdü. Uzun zaman burada çalıştı. Meslekten öte aşkla bağlandığı futbolu beIN Sports kanalındaki anlatımıyla sürdürdü ve yine coşkulu anlatımı ve gol sevinciyle gönülleri fethetti. Ancak son olarak tüm dünya gibi ülkemizde de yaşanmaya başlayan koronavirüs sebebiyle futbola ara verilince bir süre bu dünyadan uzak kaldı. Sonundaysa olanlar oldu. İşte haberin detayları!

Ercan Taner veda Etti!

Ünlü futbol spikeri Ercan Taner koronavirüs sebebiyle ara verilen liglerin yeniden başlaması üzerine çalıştığı kurum olan beIN Sports’la yollarını ayırmaya karar verdi. Ünlü spiker koronavirüs salgını sebebiyle ailesinden de iki kişinin koronavirüse yakalandığını belirtti ve akrabalarının bu süreci hafif atlattığını ve iyileştiğini duyurdu. Ancak Futbol federasyonunun 12 Haziran’da maçların yeniden başlamasıyla ilgili aldığı kararı desteklemeyen Ercan Taner maçların başlamaması yönünde görüş bildirdi ve maçlar başlarsa maç anlatmayacağını açıkladı. Taner “Ne yapacağım yani; stattan stada koşup her riske girip maç mı anlatacağım? Tabi ki hayır” ifadelerini kullanarak çalıştığı kurum olan beIN Sports’la karşılıklı anlaşarak beIN Sports’tan istifa etti. Bu gelişme daha tam anlaşılamamışken ünlü spikerden ikinci şok açıklama geldi.

Bir Daha Maç Anlatmayacak!

Ercan Taner maçların yeniden başlaması üzerine bu kararı desteklemediğini belirterek çalıştığı beIN Sports’tan istifa etmişti. Ünlü Futbol spikeri bu gelişmenin ardından bir şok karar daha aldı ve bir daha maç anlatmayacağını açıkladı. Ercan Taner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “18 yaşımdan itibaren maç anlatıyorum… Ailemde 2 vaka yaşadım… Hepsi iyiler şükür… Bu yüzden çok sevdiğim bu işi yapmama kararı aldım. Saygılarımla.” İfadelerini kullanarak bir daha maç anlatmayacağını duyurdu. Bu karar sonrası futbol dünyası şaşkınlık yaşarken Ercan Taner’in yorumcu ve yazar olarak yine futbolun içinde yer alacak.

11-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar