The Taste Türkiye Jüri Üyeleri Belli Oldu!

The Taste Türkiye Jüri Üyeleri Belli Oldu!
Yakın bir zamanda Fox Tv’de başlayacak yeni yemek yarışma programı seyirciyi ekrana kilitleyecek. Yemek yarışma programı The Taste Türkiye’nin jüri üyeleri belli oldu.

Televizyon kanalları yıllardır yemek programları yayınlıyorlar ve hala bu programlar iş yapıyor, reyting alıyor. Kimi stüdyo da kimi Anadolu’nun en ücra yerlerinde yapıyor bu programları. Seyirci yemek programlarının her türünü seviyor. Şimdilerde ise mutfakta bu işin ustalarının yarıştığını ve onları çok iyi şeflerin değerlendirdiğini ya da yetiştirdiğini gördüğümüz yemek programları yayınlanıyor. Bunun ilki geçtiğimiz sene TV 8’de yer alan Master Shef’ti. Şimdilerde ise Fox Tv bu formatta bir yemek yarışma programını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

The Taste Türkiye

Yapımcılığını Provizyon Medya’nın üstlendiği; Amerika, Hollanda ve Belçika’da yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen yemek yarışması “The Taste”, Türkiye yakın zamanda Fox Tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Toplamda 12 adayın yarışacağı “The Taste Türkiye”de tüm yarışmacılar, hazırladıkları birbirinden lezzetli yemekleri jüriye beğendirmeye çalışacaklar. Türkiye’nin önde gelen şeflerinden olmak için mücadele eden, mutfak becerisine güvenen şef adaylarını bir araya getiren yarışma programı “The Taste Türkiye”deki uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi birinci olmanın gururunu yaşayacak ve büyük ödülün sahibi olacak.

The Taste Türkiye Formatı Nasıl Olcak?

Programa katılan 12 yarışmacıyı değerlendiren üç jüri üyesi başarılı buldukları adayları, 4’er kişiden oluşacak takımlarına almak için ikna etmeye çalışacak. Takımlar oluşturulduktan sonra yarışmacılar, önce başlarındaki şeflerin önderliğinde dokunulmazlık kazanmak için yemek yapacaklar daha sonra elenmemek için mutfağa girecekler. Yarışmalarda en kötü performansı sergileyen yarışmacı, programa veda edecek.

The Taste Türkiye Jüri Üyeleri Kimler?

Yakın bir zamanda Fox Tv’de başlayacak yarışma için Türkiye’nin önde gelen şefleri jüri üyesi olarak karşımıza çıkacak ve takımlarının birinci gelmesi için gayret gösterecekler. The Taste Türkiye’nin jüri üyeleri aşağıdaki isimlerden oluşuyor.

Şemsa Denizsel

Şemsa Denizsel kendini mutfağın kraliçesi olarak tanımlar. Şemsa Denizsel’in vaz geçilmezi doğallık iyi malzeme ve presipleridir Yemeklerine tutkusunu katar. Şemsa Denizsel 1967 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve 52 yaşındadır. London College of Printing’de aşçılık eğitimi almıştır. Kendi işletmesi olan Kantin restoranda Yeni İstanbul Mutfağı yemekleri yapmaya devam eder

Ali Ronay Kimdir?

Ali Ronay titiz detaycı ve mükemmeliyetçi bir şeftir. Bilindiği üzere Master Chef yarışmasının finaline kalan Kerem ve Uğur şef Ali Ronay’ın restoranın da kendini göstermişti. Amerika’da eğitim almaya gittiğinde şef olmaya karar veren Ali Ronay ilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümü mezunudur.  Swissotel Hotels & Resorts’ta çalılmaktadır.

Rafet İnce

1981 yılında Konya’nın Ereğli ilçesinde doğan Rafet İnce şu anda 38 yaşındadır ve Türkiye’nin en tanındık mutfak şeflerinden biri olarak bilinmektedir. Tekirdağ Anadolu Turizm Meslek Lisesi ile aşçılık yolculuğuna başlayan Rafet İnce Lizbon da aşçılık eğitimine devam etti ve dört yıl Lizbon’da Gastronomi eğitimi aldı. Sonrasında Lizbon’da ve İtalya’da birçok otelde görev yapan Rafet İnce 2001″de Türkiye’ye döndü. 2001’den 2005’e kadar Bodrum’da çeşitli otellerde aşçı olarak görev yaptıHalen My City Otel’de Executive Chef olarak görev yapmaktadır.

 

24-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar