Tolga Karel’e Eski Eşinden Sitem

Tolga Karel’e Eski Eşinden Sitem
Bir zamanların ünlü oyuncusu Tolga Karel’in eski eşi Günay Musayeva Tolga Karel’e sitem dolu  ifadelerle yüklendi. Günay Musayeva Tolga Karel’in çocuğunu aramadığını belirtti.

Popülerliğinin zirvesindeyken bir anda karar vererek oyunculuğu bırakan ve Amerika’ya yerleşen ve burada evlenerek tır şoförlüğüne başlayan bir zamanların ünlü oyuncusu Tolga Karel şu sıralar magazin basını ve sosyal medyanın gündeminde. Ünlü oyuncu 2011 – 2015 yılları arasında evli kaldığı Günay Musayeva’yla daha sonra boşanmıştı. Bir erkek çocukları olan çift daha sonra yollarına ayrı olarak devam etmişlerdi. Geçtiğimiz günlerde Cihangir’de magazin basını muhabirlerince görüntülenen Günay Musayeva eski eşi Tolga Karel’le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Magazin muhabirlerince sorulan eşinizle görüşüyor musunuz, nafaka yatırıyor mu şeklideki soruya “ne nafakası? Onu geçtim çocuğumu bile aramıyor” ifadeleriyle bir zamanlar evli olduğu Tolga Karel’e sitemlerini belirtti. Magazin basınında gündem olan olay pek çok kişi tarafından sosyal medya hesaplarında da paylaşıldı.

Eski Eşten Sitem

Başarılı oyuncu Tolga Karel ile bir zamamlar evli olan Günay Musayeva geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Magazin basını muhabirlerinin sorularını cevaplandıran Günay Musayeva spor öncesi fön çektirmeye gittiğini belirtti. Sorulan sorulara cevap veren Günay Musayeva eski eşine sitemli sözler sarf etti. Günay Musayeva “aradan 10 yıl geçmiş. Kendisiyle görüşmüyorum. Ne nafakası? Onu geçtim, çocuğunu bile aramıyor. Bizim onun vereceği paraya ihtiyacımız yok zaten, herkes kendi yolunda” ifadelerini kullandı. Günay Musayeva geçtiğimiz yıllarda eski eşiyle ilgili konuşmuş ve nafaka ödemediğini belirtmişti. Günay Musayeva yaptığı açıklamada “inşallah diğer çocuklarına daha iyi bir baba olur. Beş yıldır bir kez bile arayıp oğlumuzla konuşmadı. Cihangir’i babalar gününde etkilenmesin diye okula göndermiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

ABD’de Evlendi

Bir zamanların ünlü oyuncusu Tolga Karel özellikle Yaprak Dökümü adlı diziyle seyirci tarafından tanınmış ve popüler olmuştu. Ünlü oyuncu daha sonra pek çok yapımda rol almış ve sonra da ani bir kararla oyunculuğu bırakarak ABD’ye yerleşmişti. Burada farklı işler yapan ünlü isim son olarak tır şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Ünlü oyuncu ABD’de Sarah Margaret Scott ile evlenerek yeniden dünya evine girmişti. Ünlü oyuncu halen ABD’de yaşıyor ve tır şoförlüğü yapmaya devam ediyor. Ünlü ismin tır şoförlüğünden aylık olarak 8 bin dolar kazandığı iddia ediliyor.

28-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar