Tolgahan Sayışman Hastanelik Oldu

Tolgahan Sayışman Hastanelik Oldu
Barbaros Hayreddin: Sultanın fermanı dizisinde başrol oynayan Tolgahan Sayışman savaş sahnesinde kılıçla yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Dizi ve film setlerinde zaman zaman bazı talihsizlikler yaşanıyor. Kimi zaman oyuncular, kimi zaman da çalışanlar iş kazası denilebilecek türden kazalarda yaralanabiliyor ve hatta ne yazık zaman zaman hayatını bile kaybedebiliyor. Böyle bir kaza da TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı adlı yapımda gerçekleşti. Es Film tarafından hazırlanan dizi geçtiğimiz sezon Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı adıyla yayınlanmış ve bu sezon dizi hem isim hem de kadrosunda değişikliklere gitmişti. Dizinin başrolünde yer alan ve Barbaros Hayreddin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman çekimler sırasında yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin sette kaza sonucu yaralanması ve hastaneye kaldırılması üzerine dizinin çekimlerine üç gün ara verildiği öğrenildi.

Savaş Sahnesinde Yaralandı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her hafta perşembe akşamları ekrana gelen Barbaros Hayreddin: Sultanın fermanı adlı dönem dizisinde korkutan bir kaza yaşandı. Dönem dizisi olan yapımda başrolde yer alan Tolgahan sayışman karakterin özelliği gereği sık sık ata biniyor ve kılıç kullanıyor. Ünlü oyuncunun Hayreddin Paşa karakterini canlandırdığı yapımda savaş sahnelerinin çekimleri sırasında kaza yaşandı ve ünlü oyuncunun elinde kılıç kesikleri oluştu. Ayrıca ayak bileğinde de ezilme olan ünlü oyuncunun çekimlere ara vererek hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi. Sağlık durumunda ciddi bir tehlike olmayan oyuncunun tedavisine devam edilirken çekimlere de üç gün ara verildiği öğrenildi.

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Barbaros Hayreddin: Sultanın fermanı adlı dizide rol alan Tolgahan sayışman 17 Aralık 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından manken ve model olarak çalışmaya başlayan oyuncu daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Pek çok dizi ve filmde rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Acemi Cadı, Esir Kalpler, Maçolar, Dicle, Elveda Rumeli, Hapsi 1, Kavak yelleri, Yer Gök Aşk, Lale Devri, Asla Vazgeçmem, Siyah İnci, Bir Umut Yeter, Şampiyon, Şeref Sözü, Aşk Tutulması, Sürgün, Aşk Geliyorum Demez ve Bizans Oyunları yer almaktadır.

31-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar